«Βρες βιώσιμη λύση και φύγε»

Το κάλεσμα του Θεόφιλου Πατέλη στον Σπύρο Παπαθανασάκη

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Θεόφιλος Πατέλης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM καλώντας τον Σπύρο Παπαθανασάκη να βρει βιώσιμη λύση για τον Ηρακλή και να φύγει. Αναφέρθηκε επίσης στη μήνυση του Αχιλλέα Μπέου κατά της Αυτόνομης Θύρας 10, την οποία κατέδειξε ως το μοναδικό υγιές κομμάτι που υπάρχει στον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το λόγο που κινήθηκε νομικά εναντίον της Αυτόνομης Θύρας 10 ο Μπέος: «Για ένα δημοσίευμα του 2013 στο οποίο αναφέρεται στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Παναιτωλικό στο οποίο εάν κέρδιζε ο Ηρακλής ανέβαινε κατηγορία. Δικάζεται αύριο στο Γ Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Τότε ήταν και ο Ολυμπιακός Βόλου ενδιαφερόμενος και το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΠΑΕ Ηρακλής πρέπει να προσέχει γιατί ο Μπέος πλησίασε τον διαιτητή του αγώνα για να βγει το παιχνίδι Χ».

Για το πώς θα πάει η Αυτόνομη Θύρα 10 στο δικαστήριο: «Θα πάει ο πρόεδρος που είναι κατηγορούμενος, ο οποίος θα αποδειχθεί ότι δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Αλλά όταν λέμε Αυτόνομη Θύρα 10 ποια εννοούμε; Δεν είναι μόνο Θεσσαλονίκη αλλά έχει και παραρτήματα και site. Σε ποιον ανήκει το site να μας το πει ο Μπέος».

Για το εάν σωστή η κίνηση του Μπέου: «Πιστεύω ότι δεν είναι κακό ένας πρόεδρος να κοιτάει το καλό της ομάδας του, δεν το δυσφημεί. Ίσα ίσα να υπήρχαν και τέτοιοι πρόεδροι στον Ηρακλή».

Για την κόντρα της Αυτόνομης Θύρας 10 με τον Παπαθανασάκη και για το εάν εκείνος έχει κινηθεί νομικά: «Δεν υπάρχει κάτι για την ώρα. Η Αυτόνομη Θύρα 10 είναι το μοναδικό υγιές κομμάτι στην κατάσταση αυτή που επικρατεί στον Ηρακλή. Δυστυχώς, ο Ηρακλής τα τελευταία χρόνια στερείται παραγόντων. Η Αυτόνομη Θύρα 10 από σύνδεσμος ασχολείται με τα διοικητικά».

Για την άποψη ότι η Αυτόνομη Θύρα 10 έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο: «Καλό είναι να το αποδείξει. Το μόνο κομμάτι που υπάρχει στο γήπεδο είναι η Αυτόνομη Θύρα 10. Άλλοι διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο. Είναι δύσκολο κάποιος φίλος του Ηρακλή να δει το παιχνίδι και αναφέρομαι σε εκείνους που δεν ανήκουν στην οικογένεια του Ηρακλή, αναφέρομαι σε εκείνους που χτύπησαν τα δεκαπεντάχρονα παιδάκια και θέλησαν να ζητήσουν το λόγο από τον κ. Καγιούλη».

Για το πού θα καταλήξει αυτή η ιστορία: «Είναι μεγάλο ζήτημα αυτό και θα πρέπει να το λύσει ο κ. Παπαθανασάκης που έφερε την ΠΑΕ στην κατάσταση αυτή. Πρέπει να βρει να πουλήσει. Η λέξη πουλάω με τη λέξη πάω να βγάλω κέρδος απέχουν. Ο άνθρωπος αυτό δε θέλει να φύγει αλλά θέλει να πάρει και λεφτά. Πρέπει να βρει μια λύση βιώσιμη ο ίδιος. Να αφήσει τα χρέη στο διάδοχο και να φύγει».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top