«Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω»

«Είναι δύσκολη η συνέχεια, θα προσπαθήσουμε για νίκες»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε πως το αποτέλεσμα στο ντέρμπι δεν αδικεί κάποια ομάδα, αν και βάσει της τελευταίας μεγάλης ευκαιρίας του Μιχάλη Μπαστακού, ο Ηρακλής ίσως μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ηρακλή μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM

Για το εάν ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο: «Σίγουρα θα μπορούσε να πάνε και καλύτερα αλλά σαν συνολική εικόνα το αποτέλεσμα δεν αδικεί κάποιον. Επειδή είχαμε όμως την τελευταία ευκαιρία και ίσως τη μεγαλύτερη θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Έστω και εάν δεν ήταν δίκαιο. Το δικαιότερο ήταν η ισοπαλία».

Για την αλλαγή του Ιντζόγλου: «Επειδή το παιχνίδι δεν περνούσε από το χώρο του κέντρου, θέλαμε να ελέγξουμε το χώρο του κέντρου και να πιέσουμε τον αντίπαλο για να πάρουμε δεύτερες μπάλες. Στόχος μας ήταν να πάρουμε κάτι παραπάνω. Υπάρχει όμως η προϋπόθεση να κλέψουμε τη μπάλα».

Για τον Στάμου: «Είχε διπλό σχέδιο η θέση του. Πρώτον επειδή έχει ταχύτητα θέλαμε να δώσουμε ενέργεια στο χώρο του κέντρου, να κλέψουμε μπάλες και να κάνουμε επιθέσεις πιο κοντά στην εστία του ΠΑΟΚ και το δεύτερο ήταν ότι επειδή εκεί αγωνίζεται ο Μπίσεσβαρ ή ο Ουάρντα θέλαμε να ελέγξουμε αυτόν τον παίκτη για να μην μπορεί να κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα ο ΠΑΟΚ».

Για τον Μπίσεσβαρ: «Κάθε προπονητής περιμένει από τους παίκτες του πράγματα και επειδή δεν του άρεσαν κάποια πράγματα τον έβγαλε. Μπορεί να βοηθήσαμε και εμείς. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Μπίσεσβαρ έβγαλε 10 -12 πάσες και εμείς θέλαμε να το σταματήσουμε αυτό και νομίζω τα είχαμε καταφέρει. Βγήκε έξω από τα νερά του».

Για την αδυναμία να πάρει τη νίκη ο Ηρακλής: «Οπωσδήποτε πρέπει να γίνει και νίκη γιατί με ισοπαλίες δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Όμως υπάρχουν παιχνίδια με κάποιες ομάδες που και η ισοπαλία μπορεί να βοηθήσει στο τέλος και δίνει και ψυχολογία στην ομάδα. Σίγουρα δεν είναι ο βαθμός της ισοπαλίας αρκετός αλλά είναι σημαντικός σε τέτοια παιχνίδια».

Για τον Μπαστακό: «Έχει καλά τελειώματα, είναι καλύτερος με τα πόδια παρά με το κεφάλι, έχει καλή τεχνική. Πρέπει να μάθει να κινείται στο χώρο, μπορείς να ακουμπήσεις τη μπάλα πάνω του, συμμετέχει στη δημιουργία των φάσεων αλλά πρέπει να μάθει να κινείται στους κενούς χώρους. το γκολ που πέτυχε θα τον ανεβάσει ψυχολογικά. Είναι και καλή η αντίδραση του Γλύκου, δεν τον άφησε να κάνει δεύτερη σκέψη».

Για τη συνέχεια: «Είναι δυσκολότερα. Κοιτάμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Ατρόμητο: «Εγώ νομίζω ότι και ψυχολογία θα έχει και η γραμμή της πεντάδας δεν είναι μακριά για εκείνους και μπορεί να κάνουν όνειρα για αυτή».

Τέλος, σχολίασε: «Η ομάδα τα τελευταία λεπτά βγάζει ευκαιρίες με ενέργεια. Δείχνει πιο εύκολα ότι μπορεί να απειλήσει παρά να δεχτεί τέρμα. Έχουν ενέργεια και δύναμη τα παιδιά».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top