Νεόπλουτοι, ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ

Ο ψυχωμένος Ηρακλής αδικείται από το 1-1 κόντρα στον δικέφαλο. Ένα μέτρο οφσάιντ το γκολ των φιλοξενούμενων.

Αυτή η παράδοση δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Τα παλικάρια του Σάββα Παντελίδη “πάτησαν” στο χορτάρι τα πλουσιόπαιδα του Ίβιτς και άξιζαν τη νίκη. Από το πρώτο λεπτό ήταν φανερό ότι οι κυανόλευκοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια. Πρώτοι στις μονομαχίες, με πολύ τρέξιμο, κάλυψαν την διαφορά ποιότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο δικέφαλος προηγήθηκε κόντρα στην ροή του αγώνα, με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει, αν και βρισκόταν σχεδόν ένα μέτρο πίσω από τον τελευταίο αμυντικό του Ηρακλή και τον βοηθό Καραβασίλη να μην σηκώνει την σημαία του (ανθρώπινο λάθος της νέας παράγκας). Ο δικέφαλος πήρε ψυχολογία, αλλά αδυνατούσε να επιβάλει τον ρυθμό του, αφού ο Παντελίδης είχε κάνει μαρς στον Ίβιτς.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παντελίδη να ρισκάρει, βγάζοντας τον πολύ καλό Στάμου και βάζοντας δεύτερο φορ, τον Μπαστακό. Ο νεαρός επιθετικός εξελίχθηκε σε πρόσωπο της βραδιάς. Ισοφάρισε στο 80′ και έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 83′ για την ολοκληρωτική ανατροπή.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τους παίκτες του Ηρακλής να αποχωρούν καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο για την συγκλονιστική τους παρουσία.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Στάμου (Πασάς 69′), Ζιαμπάρης, Κούρος, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Δώνης, Λεοζίνιο (Ιντζόγλου 82′), Γροντής (Μπαστακός 78′), Μοντέιρο, Περόνε

Στον πάγκο είναι οι: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Πασάς, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Ρούσσος, Μπαστακός

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Ουάρντα (Aθανασιάδης 84′), Χαρίσης, Πρίγιοβιτς, Ενρίκε (Κάμπος 44′), Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (Πέλκας 29′)

Στον πάγκο είναι οι: Μπρίκιτς, Κάμπος, Κάτσε, Αθανασιάδης, Βαρέλα, Κίτσιου, Πέλκας

ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκράνας (Θράκης)

ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα (Ξάνθης), Καραβασίλης (Καβάλας)

4ος: Κιοτζένης (Ξάνθης)

ΣΚΟΡΕΡ: Μπαστακός (80′) / Πρίγιοβιτς (19′)

ΚΙΤΡΙΝΗ: Τζανετόπουλος, Δώνης / Πέλκας, Τσίμιροτ

ΚΟΚΚΙΝΗ: -/-

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top