Με ψυχή και πάθος για τη νίκη!

Ημέρα τοπικού ντέρμπι, ημέρα ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σίγουρα η διαφορά σε ρόστερ και μπάτζετ είναι τεράστια, όταν όμως μιλάμε για ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ το μόνο πράμα που μετράει είναι η ψυχή και το πάθος των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο. Εκεί φαίνεται ποιος το θέλει περισσότερο.

Ο ΗΜΙΘΕΟΣ λοιπόν αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:15 τον δικέφαλο στο Καυτανζόγλειο με στόχο τους τρεις βαθμούς, ώστε να απομακρυνθεί από τις ομάδες της ουράς, αλλά και για να συνεχιστεί η 19χρονη παράδοση.

Ο “κυανόλευκος” λαός μετά από δύο κερκιδάρες τη χθεσινή ημέρα κόντρα σε Δούκα στο Ιβανώφειο και ΠΑΟΚ στη Μίκρα ετοιμάζεται για μια ακόμη παράσταση στο σημερινό παιχνίδι, με την ατμόσφαιρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου να μυρίζει… μπαρούτι λόγω και της τεράστιας αστυνομικής δύναμης που θα υπάρχει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είναι πανέτοιμη για τον σημερινό αγώνα με μοναδική απουσία αυτή του Σαραμαντά.

Η BlueArena θα βρίσκεται από νωρίς στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top