Το πάλεψε, το άξιζε, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες

Πάλεψε το παιχνίδι η ομάδα του Γιάννη Ορφανού, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες…

Βόλει, Ηρακλής

Με εξαίρεση το πρώτο σετ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, πάλεψε το παιχνίδι στην “καυτή” Μίκρα, έφτασε κοντά στην κατάκτηση του 20υ,  σετ, όμως τα λάθη απειρίας, δείγμα του νεανικού συνόλου που διαθέτει του στοίχισαν.

Παρόλα αυτά, οι Ελληνες παίκτες του Γιάννη Ορφανού, δεν το έβαλαν κάτω, πήραν το 30 σετ και έφτασαν κοντά και στην μεγάλη ανατροπή, όμως τα λάθη απειρίας του κόστισαν με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-3 (17-25, 25-27, 26-24, 21-25) από τον ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης ο δικέφαλος ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε με 5-8 και 9-16 για το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με “όπλο” του το μπλοκ. Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη έχοντας σοβαρότητα στο παιχνίδι τους μέχρι τέλους πήραν με σχετική άνεση το πρώτο σετ με 17-25.

Ίδια εικόνα και στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Το μπλοκ δούλευε ιδανικά και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ προηγούμενοι με τέσσερις πόντους και το 12-16. Ο Ηρακλής όμως με εξαιρετική δουλειά στο σερβίς κατάφερε σταδιακά να μειώσει τη διαφορά για το 18-20. Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού έφτασε στο σετ μπολ και το 24-23 μετά από συνεχόμενα λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά και τα δύο σετ μπολ που είχε η ομάδα του Ηρακλή δεν κατάφερε να πάρει το σετ το οποίο έχασε στα… σημεία.

Ο δικέφαλος συνέχισε να κάνει λάθη και στο τρίτο σετ. Ο Ηρακλής έφτασε στο 16-13 του δεύτερου τεχνικού τάιμ άουτ με την ομάδα του Καλμαζίδη να αντιδρά και να φτάνει στο 21-23. Ο Ηρακλής όμως με τον Γάτση και τον Κιόση έκανε το 23-23 και έφτασε στο σετ μπολ για το 25-24 και πήρε το σετ (26-24) μειώνοντας σε 2-1 σετ.

Ο ΠΑΟΚ στο τέταρτο σετ είχε το προβάδισμα ανεβάζοντας και πάλι την απόδοση στο μπλοκ κατάφερε να χτίσει και πάλι διαφορά φτάνοντας στο 15-20. Ο Ηρακλής με το σερβίς και άσο του Ριζόπουλου μείωσε σε 21-22 αλλά δεν άντεξαν και έχασαν το σετ και το παιχνίδι (21-25).

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: Δράση κοινωνικής ενσυναίσθησης και μέσω της ομάδας βόλεϊ! (pics)

Ερασιτέχνης

Back to Top