Πλάνα Παντελίδη: Οι “σίγουροι” και οι “εκπλήξεις”

Οι σκέψεις του Σάββα Παντελίδη για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τα προβλήματα «παγιώνονται» για τον Ηρακλή, με τον Σάββα Παντελίδη να μην έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Γιώργο Σαραμαντά. Αντίθετα υπολογίζει εκ νέου στον Αλέξανδρο Κούρο που εξέτισε την ποινή του και περιμένει την απόλυτη επιστροφή του Δημήτρη Στάμου.

Το τελευταίο ερωτηματικό θα κρίνει αρκετά για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, μιας και προφανώς Στάμου, Ζιαμπάρης και Τζανετόπουλος θα «παίξουν» για τις δύο θέσεις. Δεν αποκλείεται βάσει των αρχικών σκέψεων Παντελίδη κι εφόσον άπαντες είναι διαθέσιμοι, να χρησιμοποιήσει Στάμου ή Τζανετόπουλο ως ανασταλτικό στο κέντρο για να δώσει ύψος και δύναμη.

Σενάριο που θα «χαλάσει» όμως το «τρίγωνο» Ιντζόγλου-Δώνη-Γροντή που έχει δέσει καλά το κέντρο του Ημίθεου. Η καλή παρουσία του Βασίλη Καραγκούνη στον αγώνα με τον Πανιώνιο έχει αυξήσει τις πιθανότητες χρησιμοποίησής του στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του τιμωρημένου Σαραμαντά.

Μια τέτοια κίνηση άλλωστε θα «απελευθερώσει» τον Αλέξανδρο Κούρο, τον οποίο ο Παντελίδης προτιμά να χρησιμοποιεί σε θέση έξω αριστερά. Σ’ αυτή την περίπτωση πάντως (αν εμφανιστεί η τριπλέτα Ιντζόγλου-Δώνη-Γροντή) θα μείνει εκτός ένας εκ των Λεοζίνιο-Μοντέιρο. Τα πλάνα ακόμη δεν είναι ξεκάθαρα, αλλά εμφανώς υπάρχουν επιλογές…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top