«Οι παίκτες είναι… λιοντάρια»

Για την πρωτοβουλία που πάρθηκε από το ιατρικό επιτελείο για παράθεση δείπνου αλλά και την κατάσταση του Στάμου μίλησε ο Νίκος Ξυλούρης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο γιατρός του Ηρακλή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, Νίκος Ξυλούρης, μίλησε στο Libero 107.4 και στην εκπομπή του Γιώργου Μαντζιούκη, Ωρα Για Μπλε.

Για το δείπνο που παρατέθηκε στην ομάδα ειπε: «Για να διώξουμε την κακοδαιμονία που υπάρχει στην ομάδα, αποφασίσαμε με τον Κώστα Μανώλογλου και το προπονητικό και ιατρικό τιμ να εμψυχώσουμε τους παίκτες, γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη και πρέπει όλοι μαζί να τα καταφέρουμε».

Για την κατάσταση του Στάμου δήλωσε: «Στην αποστολή θα είναι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ακόμα και στην προπόνηση τα δίνει όλα και οι κακώσεις αυτές που έχει είναι χρόνιες. Αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα φανεί καλύτερα στην αυριανή προπόνηση η κατάσταση του».

Τέλος είπε: “Ο στόχος είναι η παραμονή και θα τα καταφέρουμε. Οι παίκτες είναι “λιοντάρια” και πιστεύω θα τα καταφέρουν. Ο Ηρακλής θα παραμείνει στην Super League όσο πόλεμο και αν δέχεται».

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top