Πέρασαν τον πρώτο «έλεγχο»

Χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη και κυρίως χρήμα για να τα καταφέρουν…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Δεν ήταν τίποτα περισσότερο παρά η έναρξη μίας δύσκολης, απαιτητικής, επίπονης διαδικασίας που θα ακολουθήσει και θα κορυφωθεί στις 31 Μαρτίου.

Ημερομηνία κατά την οποία η ΠΑΕ Ηρακλής πρέπει να έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της που είναι ουκ ολίγες, προκειμένου να περάσει τον έλεγχο των οικονομικών κριτηρίων. Για να μην αντιμετωπίσει τον κίνδυνο απευθείας υποβιβασμού μετά το τέλος του Πρωταθλήματος, ακόμη και αν τερματίσει πάνω από την τελευταία δυάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 46 και 47 η χθεσινή ημέρα ήταν καταληκτική για την κατάθεση στην ΕΠΟ όλων των χρηματοοικονομικών καταστάσεων. Ποιες είναι αυτές και τι περιελάμβανε ο φάκελος των κυανόλευκων; Την έκθεση του ορκωτού λογιστή, τον ισολογισμό της ΠΑΕ, τον πίνακα των οφειλών σε ποδοσφαιριστές, υπαλληλικό προσωπικό καθώς και άλλα οικονομικά στοιχεία.

Από την ίδια διαδικασία πρέπει να σημειωθεί ότι πέρασαν και οι υπόλοιπες ομάδες και όχι μόνο ο Ηρακλής. «Παρών» στο Γουδί ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης του οποίου οι υπογραφές και η συμμετοχή ως ο υπεύθυνος της ομάδας ήταν απαραίτητες. Μία ημέρα νωρίτερα ωστόσο και σε ένα κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας που ηγείται-τυπικά τουλάχιστον- απουσίαζε. Για τους δικούς του λόγους…

 

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top