«Να σταματήσει η κακή μας τύχη»

Ο βραζιλιάνος τερματοφύλακας μίλησε για τον αγώνα που προηγήθηκε, αυτόν που έπεται αλλά και τον… Σαραμαντά.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Την άποψη ότι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι μια ευκαιρία για τον Ηρακλή να δώσει ένα τέλος στην κακή του τύχη εξέφρασε ο Σίλβα Χουάντερσον μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Ο βραζιλιάνος τερματοφύλακας μίλησε επίσης για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, εξέφρασε τη στήριξή του στον Σαραμαντά και αναφέρθηκε στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

«Ο αγώνας με τον Πανιώνιο ήταν δύσκολος, είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν μας ευνόησε τη τύχη. Στο τέλος είχαμε κλασική ευκαιρία, δεν την αξιοποιήσαμε και χάσαμε. Επικρατεί απογοήτευση».

Ο 33χρονος γκολκίπερ στάθηκε και στην αποβολή του Σαραμαντά η οποία δυσκόλεψε αφάνταστα την προσπάθεια των συμπαικτών του.

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς γιατί παίζαμε για 60 λεπτά με δέκα παίκτες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπόλοιπους παίκτες για την προσπάθεια την οποία έκαναν. Ο Σαραμαντάς είναι ένα παιδί που γνωρίζω τρία χρόνια και είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, είναι ένας τίμιος παίκτης. Ο διαιτητής θα μπορούσε να το αποφύγει και να του δείξει την κίτρινη κάρτα. Έχει την απόλυτη υποστήριξη τόσο των συμπαικτών μου όσο και τη δική μου. Δεν βαραίνει μόνο τον Σαραμαντά η αποβολή».

 

  «Ξεκινάει από το 50-50%»

Το πρόγραμμα για τον Ηρακλή περιλαμβάνει το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή στο Καυτανζόγλειο. Σύμφωνα με τον Χουάντερσον δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Είναι ένα ντέρμπι. Το παιχνίδι ξεκινά από το 50-50%. Οι λεπτομέρειες δεν είναι υπέρ της ομάδας μας. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι μια ευκαιρία να σταματήσουμε την κακή μας τύχη. Ελπίζουμε την Κυριακή να σταματήσει αυτό. Η ομάδα έχει πολλές ισοπαλίες και η βαθμολογική μας θέση δεν είναι δίκαιη λόγω των εμφανίσεων».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top