«Μην μας ξεγράφετε, θα ματώσει για την παραμονή ο Ηρακλής»

Ο Αλέξανδρος Κούρος μιλάει στο SDNA για τη μάχη σωτηρίας του ΗΡΑΚΛΗ και τον βαθμό που πήρε κόντρα στην ΑΕΚ που… δεν τον αφήνει ικανοποιημένο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μετά από πολλούς μήνες οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται έστω κι οριακά, για πρώτη φορά εκτός της διακεκαυμένης ζώνης, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ στο “Καυτανζόγλειο”. Ένα αποτέλεσμα που έφερε τον Ημίθεο στην 14η θέση της βαθμολογίας με ισάριθμους (14 β.) βαθμούς και που κάνει βέβαια τους “κυανόλευκους” να ατενίζουν με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία, όλα αυτά εν μέσω των… μύριων όσων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από την αρχή της σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά ο ένας βαθμός δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Αλέξανδρο Κούρο όπως δηλώνει στο SDNA, ενώ επισημαίνει ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΗΡΑΚΛΗΣ, τον έχουν κάνει πιο δυνατό.

“Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον ένα βαθμό. Είχαμε καλή παρουσία απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα που προερχόταν από καλά αποτελέσματα και νομίζω ότι τη δυσκολέψαμε πολύ. Νομίζω ότι αιφνιδιάσαμε κατά ένα τρόπο κιόλας την ΑΕΚ, ίσως να μην περίμενε μία τέτοια εμφάνιση από εμάς. Η κακή δική της παρουσία ήταν αποτέλεσμα και της δικής μας εικόνας, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Όλοι ωστόσο μας είχαν ξεγραμμένους εδώ και καιρό, αλλά έχουμε δείξει ότι έκαναν λάθος. Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα…”, ήταν το πρώτο σχόλιο του 23χρονου αμυντικού για το 2-2 με την Ένωση.

«Πιο ομάδα με Παντελίδη, με λίγη τύχη θα χαμογελάσουμε»!

Όπως ωστόσο επισημαίνει, δεν θα πρέπει να μείνει σε αυτό το αποτέλεσμα ο ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς τα δύσκολα είναι μπροστά του.

“Ήταν σίγουρα ένας πολύ σημαντικός βαθμός και για την ψυχολογία της ομάδας, μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε γιατί μας περιμένει πολύ δύσκολη συνέχεια. Με τον Παντελίδη ωστόσο έχουμε γίνει πιο ομάδα, δουλεύουμε πολύ και με λίγη τύχη νομίζω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε και θα έχουμε φέρει τούμπα την κατάσταση”.

Ενώ για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο σύλλογος, επισημαίνει πως: “Τα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει, νομίζω ότι μόνο καλό μας έχουν κάνει. Είπαμε ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους κι ό,τι βγει. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε μέσα μας. Δεν λέω βέβαια ότι δεν σε επηρεάζουν, αν όμως έχει τη δύναμη να τα ξεπερνάς, τότε σε κάνουν πιο σκληρό. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους”.

Είναι ωστόσο αυτή η χειρότερη περίοδος στην καριέρα του από άποψη συνθηκών; Κι όμως, ο νεαρός αμυντικός θα απαντήσει αρνητικά… “Είναι σίγουρα μία δύσκολη περίοδος, αλλά όχι η χειρότερη. Πολύ δύσκολη ήταν η κατάσταση και στον Πανιώνιο. Προσπαθώ ωστόσο να μην τα σκέφτομαι αυτά και να μένω συγκεντρωμένος μόνο στις υποχρεώσεις μας”.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top