Κούρος: «Ένιωθα ότι δεν θα χάναμε, μπορούσαμε και τη νίκη»

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Κούρου στο “Metropolis 95,5”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο “Metropolis 95.5” φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Αλέξανδρος Κούρος και αναφέρθηκε στο χθεσινό 2-2 με την ΑΕΚ και στην προσπάθεια που κάνει ο Ημίθεος για την εξασφάλιση της σωτηρίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματα μετά τη χθεσινή ισοπαλία: «Εμείς βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο. Ήταν εξαρχής δύσκολο το παιχνίδι, όμως, αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Γι’ αυτό υπάρχει και κάποια πικρία για το αποτέλεσμα. Μέσα στο γήπεδο, πάντως, τα δώσαμε όλα».

Για το αν πίστευαν εξαρχής στο θετικό αποτέλεσμα: «Ήταν από τα ματς που λες “δεν το χάνουμε”. Ένιωθα ότι δεν θα χάναμε. Αν έμπαινε και το γκολ του Λεοζίνιο στην τελευταία φάση θα ήταν κάτι το διαφορετικό».

Για το ότι ο Ηρακλής δέχθηκε πάλι γκολ από δικό του κόρνερ: «Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό. Χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, δεν ξέρω. Είναι ένα κομμάτι που μας πονάει πολύ».

Για τα λάθη που στοιχίζουν στον Ηρακλή: «Μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα βαθμολογικά. Χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε σε παιχνίδια, όπως π.χ. με την Τρίπολη στο 90’ που ήταν πολύ κρίσιμοι πόντοι. Έχουμε ακόμη δέκα παιχνίδια, θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθούμε να πάρουμε από παντού ό,τι μπορούμε».

Για το ότι ο Ηρακλής δείχνει πως τα καταφέρνει καλύτερα στα δύσκολα: «Δεν έχεις κάτι να χάσεις στα ματς αυτά. Είναι και το έξτρα κίνητρο όταν αγωνίζεσαι κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Τα δίνεις όλα και σε κάνει να προσπαθείς πιο πολύ».

Για το αν ο Ηρακλής είναι καλύτερη ομάδα από αυτές που μάχονται για τη σωτηρία: «Αυτή είναι και η δική μου άποψη. Παίξαμε και αντίπαλοι με αυτές τις ομάδες και φάνηκε ότι ήμασταν καλύτεροι».

Για τη συμβολή του στη φάση του 2-1: «Είδα τη μπάλα, την κυνήγησα, βγήκε η φάση και βάλαμε το γκολ».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με τέσσερα παιχνίδια εντός και έξι εκτός: «Από ότι φαίνεται είναι καλύτερο που παίζουμε πιο πολλά παιχνίδια έξω, αλλά θα δείξει. Για μένα πάντως δεν αλλάζει κάτι. Ίδια είναι η προσπάθεια είτε παίζουμε μέσα, είτε έξω».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top