“Μας αδικεί το αποτέλεσμα”

Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη στη συνέντευξη Τύπου…

Ο Σάββας Παντελίδης για τον σημερινό αγώνα, το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αλλά και τους τραυματίες.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Πολύ δύσκολο παιχνίδι που δεν ξεκινήσαμε καλά. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και δε μπορούσαμε να τους σταματήσουμε στα 20 λεπτά. Δεχτήκαμε και το γκολ. Το ότι ισοφαρίσαμε ήταν δείγμα πως μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες σε σχέση με την ΑΕΚ. Δείξαμε αντίδραση και το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά”.

Για το ματς με Πανιώνιο: “Τα παιδιά ήταν στεναχωρημένα όταν τελείωσε ο αγώνας. Πρέπει να γυρίσουμε το κλίμα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Δεν είναι εύκολο λόγω του μέσου όρου ηλικίας”

Για τον λόγο που δε μπορεί να κρατήσει αποτέλεσμα ο Ηρακλής: “Θα ήμασταν καλύτερα αλλά την ώρα που ετοιμαζόμασταν για την αλλαγή και να βάλουμε τον Ρούσσο έβγαλε πρόβλημα ο Κούρος. Κάπου εκεί ήρθε και η ισοφαρίση. Θέλαμε να ρίξουμε κι άλλο σέντερ μπακ εφόσον ο αντίπαλος έριξε και δεύτερο σέντερ φορ”.

Για τη βαθμολογία: “Η δική μου δουλειά είναι να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Τι να το κάνω αν είμαστε καλύτεροι και είμαστε τελευταίοι; Να είμαστε χειρότεροι και να είμαστε ψηλότερα”.

Για τα λάθη του Μπάρκα: “Δεν ήταν σχεδιασμένο. Είπαμε να πιέσουμε ψηλά αλλά δεν έδωσα εντολή για πίεση στον τερματοφύλακα. Απλά τα παιδιά έβγαλαν το πάθος που ήθελαν για να κερδίσουν το παιχνίδι. Δεν είχαν καλές θέσεις γενικά οι παίκτες της ΑΕΚ”.

Για Ζιαμπάρη και Γροντή: “Τον Ζιαμπάρη ίσως τον έχουμε με τον ΠΑΟΚ αλλιώς λογικά στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ήταν αρκετά τα 15 λεπτά για τον Γροντή καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμος”.

Κλείνοντας: “Δε βλέπω τη βαθμολογία. Δεν κάνω υπολογισμούς. Το ποδόσφαιρο έχει εκπλήξεις. Μπορεί να συμβούν τα πάντα. Θέλω να βλέπω μόνο τα παιχνίδια που έχουμε κάθε εβδομάδα”.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top