Κρίμα και άδικο!

Ο πολύ καλύτερος ΗΡΑΚΛΗΣ έχασε δύο βαθμούς από την ΑΕΚ – Εξουδετέρωσε τον Χιμένεθ ο Παντελίδης

Την τεράστια ευκαιρία να βάλει δύο ομάδες από κάτω στη βαθμολογία έχασε ο ΗΡΑΚΛΗΣ, που ήρθε ισόπαλος (2-2) με την ακίνδυνη ΑΕΚ.

Η εικόνα του παιχνιδιού φάνηκε στα πρώτα λεπτά. Η Ένωση θα είχε την κατοχή και ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις ή στις στημένες μπάλες. Έτσι και έγινε.

Η ΑΕΚ είχε ελάχιστες ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του Ντίντακ. Η αμυντική λειτουργία των “κυανόλευκων” λειτουργούσε άψογα μέχρι όμως να έρθει μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων από κακή εκτέλεση κόρνερ του Μοντέιρο. Η αντεπίθεση βρήκε την ΑΕΚ με τέσσερις παίκτες και τον Αργυρόπουλο με τον Σαραμαντά να προσπαθούν να κόψουν αλλά μάταια. Η μπάλα έφτασε στον Βάργκας που τελείωσε τη φάση και έβαλε… ζόρια στον ΗΡΑΚΛΗ. Στη συνέχεια ο Ημίθεος ανέβασε στροφές, κέρδισε αρκετές στημένες μπάλες γύρω από την περιοχή του Μπάρκα και σε μία απ’ αυτές ισοφάρισε με την εκτέλεση του Λεοζίνιο να… τρυπάει την άμυνα της ΑΕΚ και τον Περόνε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Με το παιχνίδι στο 1-1 δε θα άλλαζαν και πολλά στο δεύτερο μέρος. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ περίμενε την ομάδα του Χιμένεθ, αλλά η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των “κυανόλευκων” δήλωνε παρών και έκοβε ό,τι πήγαινε να συμβεί. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας πήγε να μπει το αυτογκόλ της χρονιάς, μετά από λάθος συνεννόηση του Βράνιες με τον Μπάρκα, με τον πρώτο να προλαβαίνει τη μπάλα πάνω στην γραμμή, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα η νέα… γκάφα του Μπάρκα έβαλε τον ΗΡΑΚΛΗ μπροστά στο σκορ. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης έκανε κακή ντρίμπλα στον Κούρο που τσίμπησε τη μπάλα με τον επερχόμενο Μοντέιρο να σκοράρει σε κενή εστία. Στη συνέχεια η ΑΕΚ πίεσε και στη μοναδική της καλή ευκαιρία ισοφάρισε με τον Χριστοδουλόπουλου σε 2-2.

Στις καθυστερήσεις η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Λεοζίνιο με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί την προσπάθεια των “κυανόλευκων”.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Στάμου, Τζανετόπουλος, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Δώνης (Πασάς 79′), Λεοζίνιο, Μοντέιρο (Αγγελόπουλος 84′), Κούρος (Γροντής 85′), Περόνε

Στον πάγκο είναι οι: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Πασάς, Ρούσσος, Αγγελόπουλος, Γροντής, Μπαστακός

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο (Μπακάκης 31′), Ντίντακ, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (Αϊντάρεβιτς 70′), Σιμόες, Πέκχαρτ, Μάνταλος, Βάργκας (Αραούχο 60′), Χριστοδουλόπουλος

Στον πάγκο είναι οι: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Βινίσιους, Αραούχο, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας

ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο Στάδιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηρακλείου)

ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Χαρίσης (Γρεβενών)

4ος: Σέζος (Κιλκίς)

ΣΚΟΡΕΡ: Περόνε (39′), Μοντέιρο (64′) / Βάργκας (19′), Χριστοδουλόπουλος (76′)

ΚΙΤΡΙΝΗ: Στάμου, Λεοζίνιο, Κούρος, Ιντζόγλου, Χουάντερσον, Πασάς / Βάργκας, Μπακάκης

ΚΟΚΚΙΝΗ: -/ Μπακάκης

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top