Χιμένεθ: “Ο Ηρακλής έκανε το παιχνίδι του, δεν ήμασταν καλοί”

Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά:

Για το τι δεν είχε η ΑΕΚ σήμερα και έκανε λίγες φάσεις: «Δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα μου μου άρεσε μόνο όταν βρεθήκαμε να χάνουμε. Ο αντίπαλος πήγε δυνατά σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας. Εμείς μέχρι το τέλος τους δώσαμε ευκαιρίες να κάνουν το παιχνίδι τους».

Πόσο επηρέασε η αλλαγή του Γκάλο και η αποβολή του Μπακάκη: «Όταν χάνεις έναν ποδοσφαιριστή σου είναι σημαντικό. Ο Γκάλο είναι σημαντικός για εμάς. Αυτό μας βλάπτει. Ο Μπακάκης έκανε καλό παιχνίδι. Θεωρώ άδικο να βγαίνει κάρτα για ομιλίασε κάποιον άλλον και μία ακόμα για… θέατρο. Από τη στιγμή που ο αντίπαλος έκανε περισσότερα από είκοσι φάουλ και κάποια από πίσω και τελείωσε με έντεκα παίκτες. Αυτό έχει να κάνει με τον διαιτητή. Είναι άλλη ιστορία. Δεν είναι δικαιολογία ο διαιτητής».

Αν φταίει ο διαιτητής για το αποτέλεσμα: «Όχι δεν έχω πει αυτό. Είπα άλλη ιστορία ο διαιτητής, άλλο η δική μας εικόνα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αποβάλλεται ένας παίκτης επειδή μίλησε ή επειδή έκανε θέατρο».

Αν παρατήρησε πως το μυαλό της ομάδας του ήταν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ελπίζω και πιστεύω πως όχι».

Για την ψυχολογία ενόψει Ολυμπιακού: «Δεν θα έπρεπε να μας επηρεάσει. Θα πρέπει να μας βοηθήσει ο αγώνας αυτός. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Δεν θα ήταν νορμάλ να μη δεχθούμε γκολ. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ο τρόπος που δεχθήκαμε τα γκολ, με δικά μας λάθη».

Για την εικόνα του Ηρακλή και αν μπορεί να σωθεί: «Δεν μπορώ να μη σεβαστό τους υπόλοιπους αντιπάλους (σ.σ. εννοεί Βέροια, Λιβαδειά). Ο Ηρακλής έκανε το παιχνίδι που τον βόλευε, εμείς δεν ήμασταν καλοί. Δεν είμαι ευχαριστημένος».

Για το κενό στο δεξί μπακ: «Πρέπει να παίξουμε με έντεκα (γέλια), στα τελευταία παιχνίδια δεν τελειώνουμε με έντεκα. Με απασχολεί η κατάσταση αυτή. Πρέπει να παίξουμε έτσι ούτως ώστε να έχουμε ισορροπημένη κατάσταση. Ένα δεξί μπακ θα παίξει σίγουρα (γέλια)».

Τέλος αστειεύτηκε αν μπορεί να παίξει αυτός δεξί μπακ λέγοντας: «Το δεξί μου είναι μόνο να στηρίζομαι».

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top