Νικολούδης: «Μπορεί να κερδίσει και να σωθεί»

Η εκτίμηση του βετεράνου ποδοσφαιριστή Ηρακλή και ΑΕΚ για το ματς της Δευτέρας

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και της ΑΕΚ, Τάκης Νικολούδης, τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 FM σχολιάζοντας πως η ΑΕΚ είναι ομάδα που ακόμη ψάχνει να βρει τα πατήματα της και ο Ηρακλής μπορεί να πάρει βαθμούς ή βαθμό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Για το εάν ο Ηρακλής μπορεί να σωθεί: «Πάντα υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Βέβαια δεν είναι πολλή μεγάλη. Είναι μέσα στις δυνατότητες του Ηρακλή. Γίνανε μεταγραφές. Τα νέα παιδιά έχουν φτάσει σε ένα καλό επίπεδο την ομάδα και εάν βρεθεί κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Δεν ήταν άσχημα τα παιχνίδια αλλά κάποιες φορές χρειάζεται και τύχη για να έχει κάποιους βαθμούς παραπάνω. Η έκπληξη μπορεί να γίνει και στο κομμάτι το οικονομικό. Μπορεί να υπάρξει ένας ήρωας να τον στηρίξει και να βρει τον δρόμο του. Θα κριθεί και από το πόσα ψυχικά αποθέματα και δυνάμεις έχουν οι παίκτες και εάν θα μπορέσουν να τραβήξουν στο πρόγραμμα. Όποιος είναι πιο τυχερός, και βρει λύσεις θα πάρει και βαθμούς. Θέλει και τύχη για να μπορείς να σωθείς».

 

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Έχει περιθώρια πολλά για να πάρει τη νίκη. Η ΑΕΚ, και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά που την είδα, δεν έδειξε ομάδα που πατάει γερά. Ψάχνει να βρει τον εαυτό της. Ο Ηρακλής θέλει αυτή τη στιγμή με τα νέα παιδία που διαθέτει να μπορέσει να πατήσει πιο δυνατά. Είναι ανοιχτό το παιχνίδι, ακόμη και η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top