Πίστη για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του αισιοδοξούν στα αποδυτήρια του Ηρακλή για τη νίκη στον αγώνα της Δευτέρας με την Ενωση

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στο γήπεδο με εύλογες δυσκολίες προσαρμογής… Οι «κυανόλευκοι» μετά από ρεπό που είχαν να «απολαύσουν» μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψαν στις προπονήσεις χθες ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ΑΕΚ, με προσοχή και ήπιους ρυθμούς. Τι αναζητούν από το ματς της Δευτέρας; «Ενα καλό αποτέλεσμα, μια καλή νίκη».

Σ’ αυτό συμφωνούν Παντελίδης-ποδοσφαιριστές για να ανακάμψει ο Ηρακλής και βαθμολογικά. Το πιστεύουν, το παλεύουν και θέλουν να το πετύχουν κόντρα στην ΑΕΚ. Ένα ματς με δεδομένες δυσκολίες, αλλά ένα από τα παιχνίδια στα οποία γνωρίζουν απόλυτα πως μια νίκη εκτός των βαθμών θα γεμίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση την ομάδα και… προβληματισμό τους αντιπάλους.

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας, ο 52χρονος τεχνικός του Ηρακλή δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Γροντή που οριστικά δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Αντίστοιχα εκτός πλάνων είναι ο ακόμη ανέτοιμος Νίκος Ζιαμπάρης. Ο Λεοζίνιο δεν έχει ξεπεράσει σε απόλυτο βαθμό τις ενοχλήσεις που αισθάνεται και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει σαφής εικόνα για το αν θα είναι σε θέση ή όχι να παίξει τη Δευτέρα.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top