Το γρήγορο γκολ ήταν και καθοριστικό…

Ηττα στο “Γ. Καραϊσκάκης” με σκορ 3-0…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής των πολλών απουσιών πήγε στο “Γ. Καραϊσκάκης” να παίξει με σκοπό να πάρει ό,τι καλύτερο μπορούσε ωστόσο, μόλις στο 2′ ο Ολυμπιακός μπήκε μπροστά στο σκορ με το γκολ του Ούγκο Βιάνα, τεμαχίζοντας τις όποιες ελπίδες διατηρούσαν οι “κυανόλευκοι” για κάτι καλύτερο.

Στη συνέχεια, ο Ηρακλής, όταν πήγε να αντιδράσει, εκτός από τους Πειραιώτες είχε να αντιμετωπισει και α’ βοηθό της αναμέτρησης Δημήτριο Τζαφόλια, που «καθάρισε» κάθε υποψία φάσης της ομάδας του Σάββα Παντελίδη, κόβωντας δύο φορές αντεπιθέσεις καταλογίζοντας λανθασμένα οφσάιντ.

Ο Ολυμπιακός στο 42′ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ελιονούσι, ενώ στο 56′ ο Φορτούνης έγραψε το τελικό 3-0.

Στο τελευταίο μισάωρο ο Ηρακλής προσπάθησε να βρει έστω ένα γκολ για να μειώσει το σκορ, όμως όποτε χρειάστηκε ο Καπίνο επενέβη και κράτησε το «μηδέν» στην εστία του. Αρχικά στο σουτ του Περόνε στο 62′ και έπειτα στη μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο ματς στο 70′ σώζοντας με το πόδι την εξ επαφής κεφαλιά του Κούρου.

Μέχρι το φινάλε του αγώνα ελάχιστα πράγματα άλλαξαν στη γενικότερη εικόνα του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί εύκολα τον έλεγχο και το υπέρ του σκορ, έχοντας μάλιστα και ακόμη δύο καλές στιγμές με Σεμπά και Ιντέγε τις οποίες σταμάτησε και πάλι ο Χουάντερσον.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top