Παντελίδης: “Φοβηθήκαμε το παιχνίδι…”

Η πρώτη αντίδραση του προπονητή του Ηρακλή μετά την ήττα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

«Από την στιγμή που μείναμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Δεν πήραμε πολλά πράγματα από την αναμέτρηση, δεν διεκδικήσαμε τίποτα, το μόνο που θα μπορούσαμε στο τέλος ήταν να βάλουμε ένα γκολ. Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από το ματς.

Από την στιγμή που δεχθήκαμε νωρίς το γκολ ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε».

 

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο προπονητής του Ηρακλή τόνισε:

«Ξέραμε ότι ήρθαμε για ένα παιχνίδι που ήταν από τα πλέον δύσκολα του πρωταθλήματος και έγινε δυσκολότερο στο 2ο λεπτό. Όταν μένεις πίσω στο σκορ τόσο γρήγορα από τον Ολυμπιακό, είναι δύσκολο να μπορέσεις να βγάλεις ενέργεια και αντίσταση.

Αν κάτι θα μπορούσαμε να πάρουμε από αυτό το ματς ήταν να πετυχαίναμε ένα γκολ, γιατί χάσαμε ευκαιρίες. Είναι μία ήττα που θα μας διδάξει ενόψει της συνέχειας σε ό,τι έχει να κάνει με τα λάθη μας. Θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε αυτά τα λάθη για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε»

 

Για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα με αφορμή την πρόσφατη αφαίρεση βαθμών, απάντησε σε σχετική ερώτηση: «η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι δεν θα έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα, αλλά η ζωή σου φέρνει ορισμένες φορές κάποιες εκπλήξεις που δεν τις περιμένεις».

 

Σχετικά με το όριο παραμονής κι συμφωνεί με τον προπονητή της Κέρκυρας, Μιχάλη Γρηγορίου, πως θα κυμανθεί στους 30 με 32 βαθμούς, απάντησε:

«Νομίζω ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία o Ηρακλής. Δεν θέτω όριο στους 30 ή 32 βαθμούς, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καθημερινή βελτίωση της ομάδας».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top