«Θέλουμε να μπούμε στα Play Offs»

Η τοποθέτηση του Νίκου Χριστόφα στην «Ωρα για Μπλε»

Βόλει, Ηρακλής

Ο παίκτης του Ηρακλή στο βόλεϊ, Νίκος Χριστόφας, μίλησε στο Libero 107.4 και στην εκπομπή του Γιώργου Μαντζιούκη, Ωρα Για Μπλε. Αναλυτικά τόνισε:

Για το αν περίμενε να βγει MVP σε άλλη θέση: «Οχι. Περίμενα κεντρικός που είναι και η θέση μου. Το πάθος και ενθουσιασμός με έκαναν να παίξω τόσο καλά σε μια θέση που δεν παίζω, όπως ο διαγώνιος».

Για το παιχνίδι με τη Παναχαϊκή την Κυριακή: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Προφανώς και αυτοί έχουν αποδυναμωθεί που έχουν διώξει τους ξένους. Εγω θεωρώ πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το πως βλέπει τώρα την ομάδα που εχει μείνει μόνο με Ελληνες: «Εχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Φαίνεται και στα παιχνίδια μας αυτό. Στο μάτς με το ΠΑΟΚ άργησαμε να βρούμε ρυθμό κ χάσαμε το πρώτο σετ. Από εκεί και πέρα παίξαμε πολύ καλά. Και το δεύτερο και το τρίτο σετ ήταν πολύ καλύτερα και υπήρχαν μερικές φάσεις που αδικήθηκαμε, που δεν ξες πως θα εξελισοταν το παιχνίδι σε διαφορετική απόφαση».

Για το αν έχουν θέση στόχο μέχρι το τελος: «Εχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε και πως θα έρθουν τα πράγματα. Πάντως σίγουρα θέλουμε να είμαστε μέσα στα play offs και πιστεύω δεν είναι δύσκολο. Θα δούμε με ποιον θα κληρωθούμε και θα διεκδικήσουμε όσο πιο ψηλότερη θέση. Υπάρχει και το κύπελλο που την Τέταρτη παίζουμε με την Χαλκίδα και θα δούμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top