Δούνης: «Είμαστε μια γροθιά»

«Εχουμε καλούς αθλητές και εξαιρετικούς ανθρώπους»

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Θανάσης Δούνης που ενισχύει την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, μίλησε στο Libero 107.4 και στην εκπομπή του Γιώργου Μαντζιούκη, Ωρα Για Μπλε.

Αρχικά είπε: «Απο το πρώτο παιχνίδι που είμαι στην ομάδα, όλοι είναι μία γροθιά, είναι όλοι ενωμένοι. Χάνουμε κερδίζουμε όλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Τα παιδιά εκτός απο καλοί αθλητές είναι και καταπληκτικοί άνθρωποι».

Για τη νέα τιμωρία με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών δήλωσε: «Καταρχάς είναι φοβερό να είναι γεμάτο το Ιβανώφειο ακόμα και για τους αντιπάλους. Και είναι μεγάλη χαρά μου που είμαι κομμάτι αυτή της ομάδας. Πήγαμε στη ΚΕΔ για να δούνε τα σφάλματα των διαιτητών. Δυστυχώς αυτό υπάρχει και στην Α1 και στην Α2 και στις χαμηλές κατηγορίες το αλάθητο των διαιτητών. Δηλαδή, ο διαιτητής γράφει στο φύλλο αγώνα και πάντα δικάζεσαι με αυτό που γράφει. Ανεξαρτήτως αν είναι η αλήθεια άλλη. Επαιξε το ρόλο του που ήμασταν και υποτροποι γιατί αλλιώς η ποινή θα ήταν μία αγωνιστική. Από Δεύτερα θα καταθέσουμε έφεση για να μειωθεί τελείως η ποινή. Εχουμε παραδείγματα από άλλες ομάδες που έχουν αθωωθεί. Μπορεί να είναι δύσκολο γιατί στην Α2 δεν υπάρχει η τηλεόραση που υπάρχει στην Α1. Δυστυχώς έκανε τη ζημιά που ήμασταν υπότροποι. Αν δεν καταφέρουμε να μειώσουμε τελείως τη ποινή θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον για μία αγωνιστική».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top