- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πρόγραμμα… φωτιά

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχασε πολλές ευκαιρίες. Για την ακρίβεια τρεις. Σε τρία φαινομενικά εύκολα παιχνίδια στο Καυτανζόγλειο (Βέροια, Λάρισα, Κέρκυρα) θα μπορούσε να είχε συγκεντρώσει εννιά πόντους, ωστόσο κατάφερε και πήρε μόνο τρεις ισοπαλίες.

Έστω και με μία νίκη σε αυτά τα τρία παιχνίδια όλα άλλαζαν, αλλά τώρα με το πρόγραμμα “φωτιά” τα πράματα δυσκολεύουν περισσότερο για τους “κυανόλευκους”.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΗΡΑΚΛΗΣ αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (5/2, 19:30) τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Στη συνέχεια υποδέχεται (13/2, 19:30) την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, για να κατηφορίσει ξανά προς την πρωτεύουσα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο (19/2, 15:00). Την αμέσως επόμενη Κυριακή (26/2, 17:15) αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ, για να ταξιδέψει εκ νέου για την πρωτεύουσα και το ματς με τον Ατρόμητο (5/3, 15:00). Το δύσκολο πρόγραμμα τελειώνει (11/3, 19:30) στο Καυτανζόγλειο με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι εύκολο για τους “κυανόλευκους” ή πως πρέπει να πετάξουν… λευκή πετσέτα στις παραπάνω αναμετρήσεις. Αν πιστεύουν πως μπορούν να σώσουν την παρτίδα (αγωνιστικά) πρέπει να δίνουν το 200% σε κάθε αγώνα.