‘Ε(χ)ασε την ευκαιρία

Πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο και στάθηκε άτυχος στο δεύτερο ο Ηρακλής

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Την ευκαιρία να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού έχασε ο Ηρακλής ο οποίος ήρθε ισόπαλος (0-0) με την ομάδα της Κέρκυρας.

Οι δύο ομάδες πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων ένα ολόκληρο ημίχρονο το οποίο ήταν χωρίς καμία υπερβολή τραγικό. Ο Ηρακλής δεν έκανε την παραμικρή ευκαιρία, η Κέρκυρα προσπάθησε να απειλήσει αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Διαφορετική εικόνα σίγουρα είχε το δεύτερο μέρος με τον Ηρακλή να ξεκινάει δυνατά και να χάνει αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία το τετ-α-τετ του Λεοζίνιο. Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε, η Κέρκυρα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Επστάιν και κάπως έτσι ο Ηρακλής ισοβαθμεί με την Βέροια και είναι στο μείον ένα από τον Λεβαδειακό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κούρος, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Δώνης, Γροντής, Λεοζίνιο (Πασάς 69′), Μοντέιρο (Λουκίνας 86′), Περόνε (Μπαστακός 74′)

Στον πάγκο είναι οι: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Πασάς, Αγγελόπουλος, Λουκίνας, Μπαστακός, Ηλιάδης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης (Ντιμιτρόφσκι 42′), Γεωργίου (Επστάιν 72′), Ζορμπάς, Σπίνουλας, Κόντος, Σιόντης, Ιωάννου, Ζαραδούκας (Ντιόγκο 82′), Νίκιτς, Τουράμ

Στον πάγκο είναι οι: Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Παμλίδης, Ανδρεόπουλος, Επστάιν, Ντιόγκο, Γεωργακόπουλος

ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο Στάδιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

4ος: Κιοτζένης (Ξάνθης)

ΣΚΟΡΕΡ: -/-

ΚΙΤΡΙΝΗ: -/ Νίκιτς, Σιόντης, Σπίνουλας, Τουράμ

ΚΟΚΚΙΝΗ: -/-

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top