“Δεν είναι καλός ο βαθμός, όμως είμαστε κοντά…”

Ο Σάββας Παντελίδης δεν ήταν ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των παικτών του που έδωσαν το πέμπτο παιχνίδι μέσα σε διάστημα 15 ημερών.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

«Απέναντι μας είχαμε έναν αντίπαλο που είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, μία ομάδα που αμύνεται σωστά και κλείνει τους χώρους γύρω από την άμυνά της. Επιλέξαμε  στο πρώτο ημίχρονο να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο για να μπορέσουμε εμείς να βρούμε χώρους, αλλά δεν ήταν σωστή επιλογή όπως αποδείχθηκε. Δεν μας βγήκε. Δεν είχαμε φρεσκάδα και ενέργεια να διανύσουμε την αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας και τον σχηματισμό μας. Δεν είχαμε ενέργεια. Δεν είναι άδικο το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε καλή εικόνα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Ήμασταν «άδειοι». Ηταν το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα σε διάστημα δεκαπέντε ημερών. Επαιξαν όσο μπορούσαν τα παιδιά. Ο ένας βαθμός δεν είναι καλός αλλά τον κρατάμε και συνεχίζουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο μέλλον».

Για την βαθμολογική συγκομιδή του Ηρακλή: «Σήμερα που μιλάμε η γραμμή είναι ένα βαθμό μακριά μας. Ηταν πολύ πιο άσχημα τα πράγματα όταν ήταν τέσσερις και πέντε βαθμούς παραπάνω. Το διάστημα αυτό που μεσολάβησε μας έδωσε να καταλάβουμε πως μπορούμε να πάρουμε πράγματα και σε πιο δύσκολα παιχνίδια. Εχουμε τρία νέα παιδιά (σ.σ. αναφέρεται στους Δώνη, Γροντή και Τζανετόπουλο) που μας βοηθάνε αρκετά, αλλά προέρχονταν και από αγωνιστική απραξία».

Για τους έξι βαθμούς που πήρε ο Ηρακλής στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια: «Θα ήμουν ευχαριστημένος με οκτώ βαθμούς και πάνω. Δε ξέρεις όταν έχεις κοντινά παιχνίδια σε πιο από αυτά θα είσαι χωρίς ενέργεια. Δεν είχαμε ενέργεια σήμερα».

Για το αν υπάρχει άγχος όταν ο Ηρακλής αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο: «Όχι δεν μας δημιουργεί άγχος. Απλώς εμείς σαν ομάδα παίζουμε με το άγχος του λάθους και δεν είναι εύκολο αυτό».

Για τους βαθμούς που πιστεύει πως θα χρειαστούν για την παραμονή: «Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία, θα μπω όταν περάσουμε μία ακόμα ομάδα».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό: «Θα πάμε να πάρουμε ότι μπορούμε και σήμερα πιστεύαμε αλλά δε το πήραμε».

Για την κατάσταση του Περόνε: «Η κατάσταση ήταν μπερδεμένη, ήταν καλά αλλά είχαμε υπολογίσει πως δε θα παίξει πάνω από 60’».

Για τις επιλογές να παίζει με δύο δεκάρια: Μπορεί να έχουμε ποιότητα με Λεοζίνιο, Γροντή Μοντέιρο αλλά μας λείπουν άλλα χαρακτηριστικά δεν έχουμε ταχύτητα στα άκρα».

Κλείνοντας, είπε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για μία αντίδρασή μου προς τους δημοσιογράφους που δεν ήταν σωστή».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top