Η πιο ευρεία νίκη επί της Κέρκυρας (vid)

Η εντυπωσίακη «ροπαλία» του Ημίθεου στην Κέρκυρα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στις 9 Απριλίου του 2005 ο Ηρακλής είχε πραγματοπήσει μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας, επικρατώντας με το ευρύ 5-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

Τα εντυπωσιακά στοιχεία αυτού του παιχνιδιού, πέρα από το μεγάλο σκορ, είναι η θεαματικότητα των γκολ καθώς κάθε τέρμα χωρίς καμιά εξαίρεση είχε μια σπάνια ομορφία και ιδαίτερη δυσκολία.

Επίσης κάτι που δίνει επιπλέον ομορφιά στο παιχνίδι είναι ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημιχρόνο, καθώς το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρμαρα.

Το σκορ άνοιξε ο Ζοέλ Επαλέ λίγα λεπτά μετά τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, με την Κέρκυρα να ισοφαρίζει άμεσα με τον Ανδρέα Νινιάδη. Από εκεί και έπειτα, ο Ηρακλής μετέτρεψε το παιχνίδι σε μονόλογο με τον Γιάννη Παπαποστόλου να κάνει το 2-1, τον Ίντριτ Φορτούζι να ανεβάζει το δίκτυ του σκορ σε 3-1, δίνοντας την σκυτάλη στον Κώστα Καπετάνο όπου πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Το σκορ το έκλεισε ο άνθρωπος που το άνοιξε, με τον Ζοέλ Επαλέ να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 5-1.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΛΕΠΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top