Μπαστακός: “Το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα”

O νεαρός επιθετικός μίλησε στη Voria.gr για την επιλογή του να έρθει στον Ηρακλή παρά τις δυσκολίες και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Παίκτης του Ηρακλή για τους επόμενους έξι μήνες είναι και επίσημα ο Μιχάλης Μπαστακός.

Ο 20χρονος Μεσσήνιος επιθετικός θα αγωνιστεί δανεικός στον Ημίθεο για τους επόμενους έξι μήνες από τον Ατρόμητο και βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Παρασκευής ενώ παρακολούθησε την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη Λάρισα.

Μάλιστα ο παίκτης ξεκινά άμεσα προπονήσεις και αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμη επιθετική λύση στα χέρια του Σάββα Παντελίδη για την προσπάθεια που κάνουν οι κυανόλευκοι ώστε να παραμείνουν στη Super League.

Ο Καλαματιανός επιθετικός μίλησε στη Voria.gr για την επιλογή του να έρθει στους Θεσσαλονικείς παρά τις δυσκολίες και τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο ενώ δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στη Super League.

Αναλυτικά:

-Για την επιλογή του να έρθει στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και φανταστικό κόσμο».

-Για τις δυσκολίες που υπάρχουν στον σύλλογο: «Ξέρω ότι η ομάδα έχει κάποια προβλήματα αλλά αυτό δεν με εμποδίζει στο να επιλέξω το δανεισμό μου στον Ηρακλή. Πιστεύω ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία».

-Για το αν μίλησε με κάποιον παίκτη που συνδέει Ηρακλή και Ατρόμητο (Κυριακίδη, Κούρο, Γροντή): «Όχι δεν μπήκα σε τέτοια διαδικασία».

-Για τη θέση που αγωνίζεται και τι μπορεί να προσφέρει ο ίδιος: «Αγωνίζομαι κυρίως στην κορυφή της επίθεσης αλλά μπορώ να αγωνιστώ και στις θέσεις σε τριάδα πίσω από την επίθεση. Εκεί μπορώ να αποδώσω καλύτερα και είμαι αισιόδοξος ότι τα τελειώματά μου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια».

-Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από τον ίδιο: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι περισσότερο από το ότι θα δίνω το 100% που έχω να δώσω σε κάθε παιχνίδι ώστε η ομάδα να κερδίζει».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top