Νικολαΐδης VS Γραμμένου μέσω Facebook (pic)

Η αγωγή, τα περιβραχιόνια, το τμήμα marketing και πολλά άλλα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στην ανακοίνωση του τμήματος του Πινγκ Πονγκ με την οποία ανέφερε πως θα φορέσει μαύρα περιβραχιόνια για τα όσα βιώνει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, απάντησε ο νομικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικολαΐδης, απευθυνόμενος στον πρώην υπεύθυνο του τμήματος Marketing της ΠΑΕ, Νίκο Γραμμένο.

 

«Γιατί Νίκο γραμμενε δεν λες στον κοσμο του Ηρακλή πως κατέθεσες αγωγή κατα της ομάδας που έβγαλες ψωμάκι τόσα χρονια και τελικά πληρώθηκες μεχρι τελευταίας δεκάρας στις αρχές του χρόνου; γιατί Νίκο γραμμενε δεν αναφέρεις πως ζητούσες απεγνωσμένα ραντεβού και παρακαλούσες τον καγιουλη και τον Παπαθανασακη για λεφτά που τελικά μονο εσυ κατάφερες να παρεις απο την ομαδα;

γτ δεν αναφέρεις σε ολους οτι έφυγες απο το τμήμα Μαρκετινγκ της ΠΑΕ και άφησες πισω καμένη γη για να μην καταφέρει ο προκάτοχος σου να φέρει έστω και μια χορηγία; γτ δεν αναφέρεις οτι εισαι ο μόνος πληρωμένος υπάλληλος της ΠΑΕ απο πέρυσι; γτ δεν λες στον κοσμο να μάθει ολα αυτα τα πραγματα και μιλάς για μαύρα περιβραχιόνια και σεβασμό σε αθλητές φιλάθλους και φανέλες; ετσι τιμάς εσυ την φανέλα με τον ημίθεο στο στήθος; αν εχεις … τα κότσια βγες και διέψευσε οτι ανέφερα», έγραψε ο Δημήτρης Νικολαΐδης.

 

Ο Νίκος Γραμμένος απάντησε: «Επειδή αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν, τα γνωρίζουν. Επειδή αγωγή έκανα και την κέρδισα επειδή δεν τηρήσατε τη συμφωνία που ΕΣΥ υπέγραψες. Επειδή δεν εμφανιστήκατε στο δικαστήριο. Επειδή είχα δικαίωμα να κάνω κατάσχεση εις βάρος σας και δεν το έκανα σεβόμενος τους αθλητές κάτι που εσείς δεν κάνατε. Επειδή 8 μήνες μου λέγατε ψέματα. Επειδή στην συνάντηση ο Καγιούλης έκπληκτος μου είπε ότι δε γνωριζε για τον διακανονισμό που υπέγραψες. Επειδή δεν πληρώσατε τελικά εσείς τα χρήματά που μου χρωστούσατε. Επειδή ο Παπαθανασάκης ζήτησε να μην πληρωθώ. Επειδή τα δούλεψα και δεν είναι δικά σου. Επειδή χαίρομαι που λες ότι “κατάφερα” να τα παρω από την ομάδα, αφού επιβεβαιώνεις ότι χρωστάτε και σε άλλους αλλά κανένας δεν έχει “καταφέρει” να πάρει τα χρήματα που του χρωστάτε ! Επειδή χαίρομαι και πάλι που παραδέχεσαι ότι είμαι ο ΜΟΝΟΣ πληρωμένος υπάλληλος από περσι, την ώρα που ο Καγιουλης τόνιζε ότι όλα είναι υπο έλεγχο και όλοι πληρωμένοι. Επειδή το περιβραχιόνιο το φοράμε για ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. Επειδή χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις. Επειδή προφανώς και δεν ήθελες να πληρωθώ. Επειδή προφανώς σε ενόχλησε που πληρώθηκα. Επειδή βάζοντας από την τσέπη μου περισσότερα από 10.000 ευρώ τα τελευταία 2 χρόνια καλύπτοντας υποχρεώσεις της ομάδας πινγκ πονγκ (η οποία πρωταγωνιστεί πλέον) αποδεικνύω τον σεβασμό μου προς την φανέλα αφού τα χρήματα πηγαίνουν απ΄ευθείας στην ομάδα πινγκ πονγκ. Όσο για το τμήμα Μάρκετινγκ… ΕΠΕΙΔΗ υπάρχουν γραπτές καταθέσεις από επειχρηματίες ότι εκπρόσωπός σας αναφέρθηκε με προσβλητικά λόγια στο πρόσωπό μου και ζήτησα απο τον Καγιούλη να τον ενημερώσει ότι αν δεν σταματήσει θα κινηθώ νομικά. Επειδή φίλε μου δεν έχει να κάνει με κότσια όλο αυτό αλλά με αξιοπρέπεια…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ POST:

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top