“Αλλάζουν πολλά με νίκη στη Βέροια”

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Στάμου στο “Μετρόπολις 95,5”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο “Μετρόπολις 95,5” φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του Ηρακλή, Δημήτρης Στάμου και αναφέρθηκε στην προχθεσινή ισοπαλία με τη Βέροια και τη μάχη του Ηρακλή για να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέροια: «Δεν το χάρηκα, γιατί δεν κερδίσαμε. Αν κερδίζαμε θα το χαιρόμουν παραπάνω».

Για την εμφάνιση του Ηρακλή: «Ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μας, αν και μέχρι να βάλουμε το γκολ είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Μετά το 1-1 πέσαμε κατακόρυφα και μπορούσαμε να χάσουμε κιόλας».

Για τα αίτια της κακής εμφάνισης: «Η ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας. Μετά το γκολ δεν ξέρω τι παθαίνουμε. Το ίδιο συνέβη και στην Ξάνθη, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Λες και αγχωθήκαμε, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα».

Για τον στόχο της παραμονής: «Στο χέρι μας είναι. Ο Ηρακλής έχει τις δυνατότητες και νομίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει. Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και χωρίς να μας επηρεάζουν τα προβλήματα της ομάδας. Φοράμε μια βαριά φανέλα και είμαστε υποχρεωμένοι να σώσουμε την ομάδα. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και πρέπει να σωθεί».

Για το ματς που ακολουθεί στη Βέροια: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούμε να σωθούμε. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να κερδίσουμε. Είναι ένα εξάποντο παιχνίδι και ακολουθούν μετά άλλα 14 ματς. Θα αλλάξουν πολλά με νίκη στη Βέροια».

Για το πότε είδε τελευταία φορά τους Καγιούλη, Παπαθανασάκη: «Τον Καγιούλη τον είδα τελευταία φορά πριν μια εβδομάδα, τον Παπαθανασάκη μια φορά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μετά τον αγώνα».

Για τις αποχωρήσεις παικτών: «Είναι δύσκολο να βλέπουμε παίκτες να αποχωρούν. Είναι σημαντικές μονάδες για την ομάδα και είναι δύσκολο για εμάς».

Για το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών στα χαρτιά: «Υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά δεν θέλουμε να το πιστεύουμε. Φανταστείτε την ψυχολογία μας μετά. Έχουμε τόσα πράγματα στο μυαλό μας αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Αν χάσουμε και βαθμούς στα χαρτιά θα είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν θέλω καν να το πιστεύω».

Για τις ομάδες που κυνηγάει ο Ηρακλής: «Είμαστε τέσσερις ομάδες που είμαστε κοντά. Πιο κοντά αυτή τη στιγμή είναι η Βέροια και ο Λεβαδειακός. Απομένουν ακόμη 15 αγώνες και με μια νίκη μπορούμε να τις πλησιάσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top