- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αλήθεια, αυτή η εικόνα έβλαψε τον ΗΡΑΚΛΗ;

Αρχικά, θέλω να ξεκαθαρίσω πως με μισή καρδιά πηγαίνω πλέον στο Καυτανζόγλειο. Όχι από την αγωνιστική άποψη βεβαίως, αλλά από την εικόνα που έχουν φροντίσει οι απίθανοι της διοίκησης να αντικρίζει ο οποιοσδήποτε μόλις φτάνει στην Αγίου Δημητρίου.

Σε πιάνει μια αηδία, εκεί όπου πέρσι έβλεπες όλα να είναι βαμμένα στο μπλε και το λευκό πλέον να βλέπεις ΜΑΤ, φουσκωτούς, ασφαλίτες και σεκιουριτάδες! Αυτή είναι η εικόνα του Καυτανζογλείου. Αυτή είναι η εικόνα που έχουν φέρει στον ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ο Καγιούλης με μπροστάρη τον Παπαθανασάκη.

Δε μπορώ όπως και κανένας μας πιστεύω να αντικρίζει αυτό το πράγμα. Να βλέπει δηλαδή στο περιβάλλοντα χώρο του Καυτανζογλείου αυτή την… παρωδία, πόσω μάλλον εντός γηπέδου! Να περνάς από τρεις ελέγχους (ταυτότητα, σωματικό έλεγχο και έλεγχο τσάντας) για να δεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα!

Ωστόσο προχθές είχαμε το χειρότερο περιστατικό των τελευταίων μηνών κατά την άποψή μου. Ασφαλίτες να αρπάζουν στην κυριολεξία οπαδό της ομάδας μπροστά στα μούτρα μας χωρίς να γίνει το παραμικρό και να τον κουβαλάνε λες και είναι τσουβάλι με πατάτες. Υποθέτω επειδή τους “έβλαψε” τον Ηρακλή ΤΟΥΣ! Και επαναλαμβάνω χωρίς να γίνει το παραμικρό.

Όπως “έβλαψε” τον Ηρακλή ΤΟΥΣ και η εμπρηστική επίθεση στο BOX των εισιτηρίων, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου εκδόθηκε άλλη μία μυθική ανακοίνωση από αυτούς που πιστεύουν πως ασκούν διοίκηση στη Μίκρα.

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί έστω και για μια στιγμή ποιος έχει ΒΛΑΨΕΙ τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΡΑΚΛΗ; Έχετε αναρωτηθεί γιατί χρειάζεστε έναν ολόκληρο στρατό για κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας; Για τα γιουχαρίσματα που υπάρχουν απ’ όλα τα σημεία του Καυτανζογλείου προς τα εσάς έχετε να πείτε κάτι ή οι ανακοινώσεις σας φτάνουν μέχρι το BOX των εισιτηρίων; Για την άνανδρη επίθεση στον οπαδό του ΗΡΑΚΛΗ από τους ασφαλίτες θα βγάλετε κάποια ανακοίνωση ή μήπως είναι κι αυτό της “φαντασίας” μας όπως ισχυρίζεστε για τα προηγούμενα ρεπορτάζ μας;

Υ.Γ. Μπορεί να με κράξετε αρκετοί για την πρώτη πρόταση, αλλά τον ΗΡΑΚΛΗ δεν πρόκειται να τον αφήσω ποτέ. Ούτε στη Β’, ούτε στη Γ’, ούτε στο… Ω’ τοπικό! Είτε με λάπτοπ είτε χωρίς! ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

Υ.Γ1. Διαβάζοντας την ανακοίνωση πέρα από τα γέλια που έβαλα αναρωτήθηκα τα εξής. Πρώτον, πάλι από κινητό βρε παιδιά; Και δεύτερον, γιατί δεν την ποστάρετε στη σελίδα σας στο facebook; Φοβάστε κάτι;

Υ.Γ2. Όπου υπάρχει υγεία ο κόσμος είναι οδηγός. Με τρανταχτό παράδειγμα την ομάδα μπάσκετ, όπου ευχόμαστε να συνεχίσει στο δρόμο που βαδίζει και να ανέβει στη φυσική της θέση.