Κατάσταση σήψης

Ολοένα και χειροτερεύει η κατάσταση, με τον Σάββα Παντελίδη να χάνει και αυτός την ψυχραιμία του

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η παροιμία «το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι» βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στον χιλιοταλαιπωρημένο Ηρακλή. Παπαθανασάκης και Καγιούλης έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση σήψης από το διοικητικό ως το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Ηρακλής έχει χάσει παίκτες πολύτιμες μονάδες, έχει καταντήσει να παίζει σε πολεμικό κλίμα, υπό… στρατιωτική κατοχή στο Καυτανζόγλειο, με «ενίσχυση» νεαρών που δεν έχουν την εμπειρία να τραβήξουν «το κάρο από τη λάσπη» και μπαίνουν για πρώτη φορά σ’ αυτή την διαδικασία, χωρίς βάθος και ψυχολογία.

Την ίδια στιγμή αυτή η μικρή βαθμολογική συγκομιδή μπορεί να μειωθεί από την ενεργοποίηση ποινών του Πουρτουλίδη (έπονται κι άλλες περιπτώσεις). Το «μωσαϊκό προβλημάτων» που δημιούργησαν Παπαθανασάκης-Καγιούλης αποτυπώνεται με τον χαρακτηριστικότερο τρόπο στη βαθμολογία και την εικόνα στους αγώνες της ομάδας.

Μεταγραφικά ο Ηρακλής μάλλον χρειάζεται περισσότερο δεξί μπακ παρά φορ, καθώς ο Ρούσσος κατ’ ανάγκη παίζει στη θέση και ο Παντελίδης δείχνει να μην πιστεύει πως η λύση θα έρθει από τον Καραγκούνη. Οι «κυανόλευκοι» επιβάλλεται να ενισχυθούν και μάλιστα άμεσα, σ’ αυτή την περίοδο των αγώνων που «καίνε», όμως είναι προφανές πως το περιβάλλον που έχει δημιουργήσει το δίδυμο Παπαθανασάκη-Καγιούλη λειτουργεί αποτρεπτικά ως επόμενο σταθμό ποδοσφαιριστών.

Συν τοις άλλοις στον «τελικό» της Τετάρτης στη Βέροια δεν θα είναι διαθέσιμοι οι τιμωρημένοι Ρούσσος-Περόνε, ο Ζιαμπάρης πιθανώς να είναι στην αποστολή και ο πιο ξεκούραστος Κούρος, σε ετοιμότητα. Μέσα σ’ όλα ο Σάββας Παντελίδης δείχνει πιεσμένος από την ισχνή συγκομιδή και βλέπει ευθύνες ακόμη και σ’ όσους δεν έχουν για το κατάντημα της ομάδας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top