ΗΡΑΚΛΗΣ κόντρα ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΡΑΚΛΗΣ – Απίστευτο come back και νίκη στην παράταση (101-97) για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Τι ανατροπή ήταν αυτή;;; Τι ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν αυτός;;; Με τους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή να μασάνε… σίδερα στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ημίθεος έκανε μια τεράστια ανατροπή (84-84 κ.δ., 101-97 παράταση) επί του Φάρου και των… διαιτητών.

Μπορεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ να ξεκίνησε μέτρια τον αγώνα και όσο περνούσε η ώρα ο Φάρος να ξέφευγε στο σκορ, ωστόσο ο Ημίθεος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Η πρώτη περίοδος βρήκε μπροστά τον Φάρο με ένα μικρό προβάδισμα (13-17) στο κυρίως αναγνωριστικό δεκάλεπτο όπου οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους και να μελετήσουν καλύτερα τον αντίπαλο.

Όσο περνούσε όμως η ώρα ο ΗΡΑΚΛΗΣ έδειχνε να μη μπορεί να αντιδράσει στην καλή άμυνα του Φάρου αλλά και στις κάκιστες αποφάσεις των διαιτητών, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να βρει μπροστά τους φιλοξενούμενους με διαφορά εννιά πόντων (31-40).

Στην τρίτη περίοδο άπαντες περίμεναν έναν ΗΡΑΚΛΗ έτοιμο για την ανατροπή και τη νίκη, ωστόσο ο Φάρος με την βοήθεια και της διαιτητικής τριάδας έφτασε να προηγείται μέχρι και με 23 πόντους διαφορά (43-66), με το δεκάλεπτο να βρίσκει τους φιλοξενούμενους είκοσι πόντους μπροστά από τους “κυανόλευκους” (46-66).

Κάπου εκεί η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή έδειξε τα δόντια της. Έδειξε ποια είναι και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Με μια επική ανατροπή, με όσους έπαιζαν να μασάνε… σίδερα, ο ΗΡΑΚΛΗΣ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο αυτό της παράτασης ο Φάρος έδειξε πως κρατήθηκε μέσα στο παιχνίδι για σαράντα λεπτά. Με τους πόντους των φιλοξενούμενων να προέρχονται αποκλειστικά από βολές! Ωστόσο, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με μια τρίποντη βόμβα μεγάλωσε τη διαφορά των δύο ομάδων και ο Τότσιος έδωσε την ολοκληρωτική… βολή στον Φάρο!

Απίστευτη και μαγική ατμόσφαιρα από τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ που γέμισε το Ιβανώφειο και το έκανε στην κυριολεξία… κλουβί!

Συγκλονιστικός Γκαγκαλούδης, φοβερός Τότσιος, εξαιρετικοί και οι υπόλοιποι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή όπου έδωσαν ο καθένας από ένα λιθαράκι για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Τραγική η διαιτητική τριάδα, κόντεψε να τινάξει το παιχνίδι στον… αέρα με την συμπεριφορά της. Έστειλε στον πάγκο τους Δέσπο, Χρυσόπουλο, Καλαϊτζίδη και Ρουτκάουσκας με πέντε φάουλ και όποτε πήγαινε ο ΗΡΑΚΛΗΣ να πλησιάσει με κάποιο μαγικό τρόπο κατάφερναν να φέρουν… τούμπα την ψυχολογία της ομάδας.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δεκάλεπτα: 13-17, 18-23, 15-26, 38-18

Διαιτητές: Παναγιώτου-Δεσλής-Βαρδάλος (Γκούμας)

Ηρακλής (Β. Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 9 (1), Γιαννακίδης, Τότσιος 23 (3), Ονάσογλου, Δέσπος 4, Χρυσόπουλος 2, Γκαγκαλούδης 29 (3), Κανύχης, Ταουσάνης, Ρουτκάουσκας 14, Χείλαρης 10 (2), Καλαϊτζίδης 10 (2)

Φάρος Κερατσινίου (Σ. Συμεωνίδης): Σκορδίλης 4, Βασιλόπουλος 8 (2), Κουντούρας, Καράμπουλας 19 (1), Μπατής, Πετροδημόπουλος 3, Λιακόπουλος 13, Κακαρούδης 22 (3), Τζόρτζεβιτς 12, Δημάκος 10 (1), Κατούφας 6 (2), Παπαδόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top