Ανέβηκαν οι τόνοι με Παντελίδη στη συνέντευξη τύπου

Τα όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη τύπου!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε μία επεισοδιακή συνέντευξη τύπου ο Σάββας Παντελίδης, μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα του, ενώ δεν έλειψε και η ένταση με δημοσιογράφους που βρίσκονταν παρών στην αίθουσα τύπου.

Αρχικά είπε: «Νομίζω πως με την εμφάνιση που κάναμε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ημασταν καλύτεροι στο πρώτο, σίγουρα όμως μετά το γκολ της Βέροιας δεν ήμασταν ήρεμοι δεν κρατήσαμε τη μπάλα και έπεσε η ψυχολογία μας. Συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα.

Οι λεπτομέρειες του παιχνιδιού δεν είναι ποτέ μαζί μας. Κάνουμε ατομικά λάθη που μας στοιχίζουν. Ηταν παιχνίδι έξι βαθμών, έπρεπε να το πάρουμε. Να σηκώσουμε κεφάλι και να πάμε στη Βέροια για να κερδίσουμε».

Για το αν υπάρχει διάθεση αυτοκριτικής από τον ίδιο σχετικά με τις αλλαγές του: «Για τον Ρούσσο. Το σίγουρο είναι πως όταν υπάρχουν επιλογές πρέπει να δούμε και τι έχουμε. Μπορεί να μην έχουμε επιλογές. Ο Καραγκούνης είναι καλό παιδί, αλλά πιστεύετε πως γνωρίζετε περισσότερα από εμένα; Υπάρχει ένα πρόβλημα. Εχουμε θέμα στη θέση του δεξιού μπακ και στο αμυντικό χαφ. Πιστεύαμε πως θα πάρουμε τον Τζανετόπουλο να παίξει εκεί, αλλά χάθηκε ο Μπαρτολίνι και τραυματίστηκε ο Ζιαμπάρης».

Για το τι φταίει και ο Ηρακλής με το που δέχεται γκολ καταρρέει: «Είναι θέμα ψυχολογίας. Προσπαθούμε να τους τονώσουμε».

Για τις μεταγραφές: «Θα δούμε…».

Για την «μάχη» της παραμονής: «Εχει ένα γύρο ακόμα και ένα παιχνίδι. Εχουμε 16 παιχνίδια. Η σημερινή μας εμφάνιση ήταν η χειρότερο με εμένα στον πάγκο. Δεν θα πρέπει να είμαστε ποτέ ξανά έτσι».

Είπε ακόμα…: «Η ευθύνη είναι δική μου για σήμερα. Η διοίκηση έχει και αυτή ευθύνες που πρέπει να τις αναλάβει. Αλλά και εσείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να αναλάβουν τις δικές τους. Εγώ δεν καλύπτω κανένα».

Kαι συνέχισε: «Πως μπορούνε να έρθουν παίκτες πρώτης γραμμής; Ποια μικρά παιδιά από μεγάλη ομάδα θα έρθουν στον Ηρακλή με τα προβλήματα που έχουμε; Δηλαδή θα μπορούσαμε να πάρουμε τέσσερις παίκτες από τον ΠΑΟΚ; Πόσοι παίκτες υπάρχουν κάτω των 23 ετών και δεν παίζουν στις ομάδες τους;

Ο Δώνης είναι ένας. Πόσοι άλλοι υπάρχουν; Πρέπει να αναλάβω και τις ευθύνες της διοίκησης; Για την σημερινή εμφάνιση παίρνω εγώ την ευθύνη, όπως πρέπει να κάνει και ο κάθε δημοσιογράφος που λαϊκίζει».

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top