Ψάχνει οικονομικά… στηρίγματα ο Καγιούλης!

Λεφτά… δεν υπάρχουν

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε πιάνει μια στεναχώρια να βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα να βρίσκεται στο έλεος Παπαθανασάκη-Καγιούλη. Με έναν μεγαλομέτοχο εξαφανισμένο, που δε μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και να αναθέτει το μάνατζμεντ στον Ελληνογερμανό μάνατζερ.

Ωστόσο, αντίστοιχη οικονομική αδυναμία με αυτή του Καναδού δείχνει και ο Νίκος Καγιούλης. Ο ίδιος άλλωστε μετέφερε στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συναντήθηκε πως δεν υπάρχει δυνατότητα καταβολής χρημάτων τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αναμένοντας την επόμενη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου, χωρίς σπουδαία έσοδα από το μάρκετινγκ και με τον κόσμο απέναντι, η οικονομική ασφυξία ήταν δεδομένη. Όπως φαίνεται και εκ του αποτελέσματος, ούτε η πώληση του Λάζαρου Λάμπρου έβγαλε το… φίδι από την τρύπα, καθώς στη Μίκρα υπολόγιζαν σε περισσότερα έσοδα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Καγιούλης στράφηκε σε ανθρώπους της ευρύτερης «οικογένειας» του Ηρακλή. Ο λόγος βέβαια δεν είναι άλλος απ’ αυτόν της οικονομικής βοήθειας. Κατά μια πληροφορία μάλιστα φέρεται να είχε επικοινωνία και με ανθρώπους που έδειξαν πρόσφατα ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα κοινά της ομάδας, ζητώντας όπως είναι επόμενο οικονομική στήριξη, την οποία θα μπορούσε να δώσει μόνο ο Χρήστος Αντωνέλης.

Αυτή η προοπτική πάντως όσο παραμένει η τωρινή διοικητική κατάσταση στη Μίκρα έχει αποκλειστεί και όπως έχει τονιστεί και στο παρελθόν μόνο σε περίπτωση αποχώρησης των… απίθανων θα μπορεί να δοθεί οικονομική ανάσα στην ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top