“Στήριξη ή απόχωρηση!”

Την στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Μάκης Καλαϊτζίδης!

Βόλει, Ηρακλής
Δείτε τι είπε ο Μάκης Καλαϊτζίδης για τα έσοδα της ομάδας, τις προσφυγές που υπάρχουν και ποια η αναφορά του στον κόσμο της ομάδας:
“Δε δέχομαι σαν Μάκης Καλαϊτζίδης να με παρομοιάζουν με τον Καγιούλη. Πως πήραμε τα χρήματα από τα διαρκείας και τέλος. Τα συμβόλαια των ξένων ήταν 85 χιλιάδες ευρώ. Οι τρεις ξένοι καλύπταν το μισό μπάτζετ της ομάδας. Όταν πήραμε την απόφαση να φύγουν οι ξένοι μιλούσαμε ήδη με τους αντικαταστάτες τους. Φάγαμε 25 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο από τον κύριο Κοντονή για τα επεισόδια με Άρη και ΠΑΟΚ”.
Για τις προσφυγές που εκρεμμούν: “Είναι τέσσερις οι προσφυγές. Σμαραγδής, Πέτρογλου, Ερέου και ο Χαραλαμπίδης. Καλύτερα μη ξέρετε τα ποσά. Ο Πέτρογλου πήρε ένα μέρος των χρημάτων.
Αν αυτοί οι παίκτες δεν διακανονιστούν και τα πρόστιμα δεν πληρωθούν ο σύλλογος δεν θα πάρει ποτέ αδειοδότηση.
Δεν είμαστε ούτε επιχειρηματίες ούτε επενδυτές. Ήρθαμε να φτάσουμε την ομάδα σε ένα σημείο και τη φτάσαμε παραπάνω από τις δυνάμεις μας”.
Στη συνέχεια είπε: “Η θα υπάρξει έμπρακτη στήριξη ή αυτοί που γράφουν σε διάφορα σάιτ να μας εμφανίσουν την επόμενη κατάσταση στη διοίκηση της ομάδας. Το κάνω γιατί έχω μια ηθική υποχρέωση στα παιδιά της ομάδας. Στον Γιάννη Ορφανό και σε όλο του το τιμ γιατί έχουν βάλει μεγάλη πλάτη για να υπάρχει η ομάδα.
Παίζουμε κρίσιμο παιχνίδι με την Κύζικο. Και θέλω να δω την στήριξη του κόσμου στη διοίκηση. Αν δεν γίνουν αυτά μέχρι τη Δευτέρα το πρωί θα δώσω την ομάδα στο Πρωτοδικείο”.

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top