- Bluearena - https://bluearena.gr -

Νέες υποσχέσεις σε τρεις…

Η τακτική των προσφυγών απέδωσε καρπούς για κάποιους ποδοσφαιριστές που έλαβαν χρήματα που αντιστοιχούσαν σε οφειλές. Αυτόματα άλλοι παίκτες της ομάδας έμειναν πιο πίσω σ’ αυτό το κομμάτι. Όπως είναι λογικό είχαν έντονο προβληματισμό για την κατάσταση και δημιουργήθηκαν σκέψεις για προσφυγές. Βλέποντας άλλωστε πως μόνο υπό πίεση προσφυγών η διοίκηση δίνει χρήματα, θα είχε λογική αυτή κίνηση. Λευτέρης Ιντζόγλου, Γιάννης Πασάς και Γιάννης Λουκίνας κυκλοφόρησε πως ήταν οι πιθανότεροι που θα ακολουθούσαν αυτό τον δρόμο.

Και οι τρεις είχαν συνάντηση χθες στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα για το θέμα. Ο Καγιούλης επιχείρησε να… ποντάρει στο φιλότιμό τους, ζήτησε κάποιες ημέρες υπομονή και έδωσε υποσχέσεις για πληρωμές σε διάστημα που θα έχει έσοδα η ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δεν πείστηκαν οι ποδοσφαιριστές, αφού η οφειλή παραμένει στο πρόσωπό τους. Παράλληλα βλέπουν πως σε άλλες περιπτώσεις διευθετήθηκε το πρόβλημα, ενώ στη δική τους όχι. Η διαφορετική αντιμετώπιση των υποθέσεων αυτόματα δημιουργεί ανισορροπία που ενοχλεί.

Κίνηση προσφυγής από Ιντζόγλου, Πασά και Λουκίνα δεν έγινε. Τουλάχιστον χθες. Μένουν στην ομάδα έχοντας το μυαλό τους στον αγώνα με την Ξάνθη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η παραμονή τους είναι απόλυτα βέβαιη. Οι σκέψεις παραμένουν και τα όσα άκουσαν από τον Καγιούλη δεν ήταν τους έπεισαν…