Καλαϊτζίδης: “Αναλάβαμε μόνο χρέη, πήραμε άδεια, αλλά…”

Ολα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του ΤΑΠ Ηρακλής, δια στόματος του προέδρου, Μάκη Καλαϊτζίδη!

Βόλει, Ηρακλής

Συγγνώμη από τον κόσμο του Ηρακλή για την αργοπορία της συνέντευξης. Η αιτία της συνέντευξη τύπου ήταν η αποχώρηση των ξένων, ώστε να μαθευτούν μερικά πράγματα. Πριν τέσσερα χρόνια το μόνο που λάβαμε ήταν… χρέη όταν όλοι πήδηξαν από το καράβι.

Μετά 5-6 άτομα θέλαμε να ασκήσουμε διοίκηση και να ανεβάσουμε την ομάδα και να φέρουμε το βόλει εκεί που του αρμόζει. Όταν έγινε αυτό ο Ηρακλής είχε μόνο τέσσερις έφηβους παίκτες. Όπως θυμάστε κάναμε το 26 στα 26 και πήραμε μια εύκολη άνοδο. Θέλαμε η ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα και να συμμετάσχουμε στην Α1. Αρκετοί κοροϊδεύανε τα λεγόμενά μου και πλέον με καινούριο ΑΦΜ ξαναπαίζουμε στη μεγάλη κατηγορία.

Βγήκε μια ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή πως είμαστε του Γ.Σ. Ηρακλής παρά την αλλαγή του ΑΦΜ. Που σημαίνει πως τα χρέη μεταφέρονται. Σε αυτό συμμετείχε ο Βασίλης Τούλης όπου βοήθησε οικονομικά ώστε να ξοφληθούν οι παίκτες του παρελθόντος. Εμφανίστηκαν στην συνέχεια άλλοι επτά παίκτες με το σύνολο να φτάνει τους 17 παίκτες που πληρώθηκαν από διακανονισμούς. Τα λεφτά αυτά καλύφθηκαν το καλοκαίρι με την αγορά των διαρκείας. Τα διαρκείας ήταν 320 διαρκείας των 50 ευρώ, 100 διαρκείας των 100 ευρώ, 10 διαρκείας των 300 ευρώ. Αυτό το νούμερο εξυπηρετεί μόνο τις μετακινήσεις των ομάδων. Περίπου 30 χιλιάδες ευρώ υπολογίζεται μόνο στις μετακινήσεις.

Πήραμε αδειοδότηση χωρίς ούτε έναν διακανονισμό σε παίκτη. Ο ΠΑΣΑΠ ευχαριστεί τον ΗΡΑΚΛΗ και τον ΠΑΟΚ που δεν είχαν διακανονισμούς και μας έχουν παράδειγμα προς μίμηση.

Έχουμε κάνει πέντε προσκλήσεις για να έρθει κάποιος να πάρει το βόλεϊ. Δεν ήρθε ΚΑΝΕΝΑΣ! Δεν είπαμε ποτέ πως είμαστε επενδυτές και εκατομμυριούχοι. Θέλουμε να απεμπλακούμε αλλά δεν εμφανίζεται κανείς.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top