“Αυτή είναι η αλήθεια για τους τρεις ξένους”

Τι είπε ο Μάκης Καλαϊτζίδης για την αποχώρηση των τριών ξένων από την ομάδα!

Βόλει, Ηρακλής

Αναλυτικά:

Ειπώθηκαν πολλά για τους ξένους και εδώ μπροστά μου έχω τα χαρτιά των ξένων με τις πληρωμές τους. Όποιος δεν πιστεύει μπορεί να έρθει να τα δει στα γραφεία του συλλόγου.

Καλαντάτζε: Τεράστια προσόντα, αλλά προβληματικός στο μυαλό. Όσοι τον ζήσαν ξέρουν για τι παιδί μιλάω.

Δημιουργούσε προβλήματα. Πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Πρόταση από ελληνική ομάδα και μια ομάδα της Τουρκίας. Από τότε ξεκίνησε η ιστορία των τραυματισμών. Ο παίκτης ήταν εντελώς καλά, απλά ήθελε να φύγει. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα. Ισχυριζόταν πως πονούσε μια το γόνατο μια το χέρι μια το δόντι. Δεν υπάρχει καμία τέτοια συμφωνία που λέει για τους 30 πόντους.

Του αλλάξαμε τρία σπίτια μέσα σε μια εβδομάδα. Του αλλάξαμε δύο αυτόκινητα. Έχουμε κάνει υπέρβαση για τον συγκεκριμένο παίκτη. Και οι τρεις παίκτες είναι του ίδιο μάνατζερ και μπήκαν και αυτοί στην ίδια ιστορία. Αν πήγαινε στον ΠΑΟΚ θα έπρεπε να μας καταβληθούν 100 χιλιάδες ευρώ και δεν του χρωστάμε τίποτα. Ούτε ένα ευρώ. Ο Κοπρίβιτσα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ζήτησε να απεμπλακεί γιατί βρήκε ομάδα στη Σερβία.

Όταν αποφασίστηκε να φύγουν οι ξένοι πάρθηκε η απόφαση να κλείσουμε πασαδόρο Έλληνα καθώς είναι δύσκολη περίοδος για ξένους παίκτες.

Πέντσεφ: Μπορεί να ήταν και λάθος που τον δεχτήκαμε πίσω. Έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Στην τελευταία αγωνιστική μέσα στην Κηφισιά, ο Κιόσης είχε έξι στις έξι επιθέσεις και από εκεί και πέρα δεν πήρε μπάλα. Πιστεύω καθοδηγούμενος από τον μάνατζέρ του κι αυτός όπως και ο Ρώσος. Δημιουργήθηκε έντονο επεισόδιο μεταξύ ελλήνων και ξένων γυρνώντας από την Κηφισιά. Έτσι μετά τον Καλαντάντζε ακολούθησε ο Πέντσεφ. Μετά τις διακοπές το ίδιο έγινε και με τον Κοπρίβιτσα.

Το πρόβλημα του Ρώσου ήταν τόσο σοβαρό που ήμασταν ένα βήμα πριν λύσουμε τις διαφορές μας στη CEV. Ζητούσαμε ένα χαρτί για να τον αφήσουμε ελεύθερο. Το έχω εδώ μπροστά. Αν ο Καλαντάτζε πάει σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και ειδικά στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να βάλει από την τσέπη του 100 χιλιάδες ευρώ. Έτσι υπερασπίζομαι την ομάδα που αγαπάω.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: Δράση κοινωνικής ενσυναίσθησης και μέσω της ομάδας βόλεϊ! (pics)

Ερασιτέχνης

Back to Top