Ο “γολγοθάς” ξεκινάει από τα Πηγάδια

Πρόγραμμα… φωτιά ξεκινάει την προσεχή Τετάρτη για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή μετά και την αναβολή του αγώνα με την Κέρκυρα

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Απόφαση η οποία δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανέναν. Το παγωμένο χιόνι είχε εγκατασταθεί για τα καλά στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου και λόγω έλλειψης προσωπικού και υλικών υποδομών στο Στάδιο, δε μπορούσαν να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνση του πάγου, με αποτέλεσμα ο Καραντώνης να αποφασίσει την οριστική αναβολή του αγώνα με την Κέρκυρα.

Ένας αγώνας όπου δε θα πραγματοποιηθεί ούτε σήμερα (15/1) καθώς η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δύσκολα θα άλλαζε σε σχέση με χθες, ενώ η πιθανή ημερομηνία για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι η 1η Φεβρουαρίου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Ηρακλής που είναι δώδεκα ημέρες χωρίς επίσημο αγώνα να παίξει μια ολόκληρη χρονιά μέσα σε 14 ημέρες, με συνεχόμενα ματς και όλα εξ’ αυτών είναι κρίσιμα.

Πιο αναλυτικά, ο “γολγοθάς” του Ηρακλή ξεκινάει αυτήν την Τετάρτη (18/1 – 17:15) στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη για την 16η αγωνιστική. Ακολουθεί ο αγώνας του Σαββάτου (21/1 – 15:00) στο Καυτανζόγλειο κόντρα στη Βέροια (17η αγωνιστική) , ενώ οι “κυανόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν ξανά τη Βέροια (2η αγωνιστική) εκτός έδρας την επόμενη Τετάρτη (25/1 – 17:15). Ξανά ημέρα Σάββατο (28/1 – 15:00) ο Ημίθεος υποδέχεται την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τον “γολγοθά” να λαμβάνει τέλος την 1η Φεβρουαρίου με τον Ηρακλή να αντιμετωπίζει την Κέρκυρα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top