Αυτόνομη Θύρα 10: «Δε μας φοβίζετε!»

Ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 για τη δικαστική περιπέτεια

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η Αυτόνομη Θύρα 10 για την δικαστική περιπέτεια των 22 οπαδών του Ηρακλή και δινει ένα ξεκάθαρο μήνυμα…

Αναλυτικά:

 

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Χθες 10/1/17 ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου η οποία αφορούσε την υπόθεση των 22 οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ. Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε την απόφαση των δικαστών η οποία μας προβληματίζει ιδιαίτερα παρόλο που αθωώθηκαν οι 16 από τους 22 κατηγορουμένους. Δεν πρόκειται να τη σχολιάσουμε γιατί για όλους εμάς, αλλά και για όλους όσους παρακολούθησαν τη δίκη, έγινε σαφές και ξεκάθαρο ότι το γεγονός αυτό το οποίο κράτησε υπό καθεστώς σχετικής ομηρίας 22 ανθρώπους δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια κακοστημένη σκευωρία των διωκτικών αρχών. Και μάλιστα ήταν τόσο κακοστημένη αυτή η σκευωρία που δεν μπόρεσε να σταθεί ούτε για μια στιγμή στο δικαστήριο.

Δεν αμφιβάλλαμε ούτε για μια στιγμή ότι εκείνο το Δεκέμβρη του 2010 η αστυνομία της πόλης εκμεταλλεύτηκε ένα οπαδικό σκηνικό για να τελειώνει με το σύνδεσμο μας. Φορτώθηκαν κακουργήματα, διογκώθηκαν κατηγορίες, γράφτηκαν αισχρά ψέματα στη δικογραφία ώστε οι αμυνόμενοι να μετατραπούν σε θύτες. Η αστυνομία ήξερε εξ αρχής ότι όλες αυτές οι γελοιότητες της δικογραφίας θα έπεφταν στη δίκη όμως δεν τους ενδιέφερε. Αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να πετύχουν προφυλακίσεις και με αυτό το τρόπο να εξασθενήσουν και να φοβίσουν όλους όσους θεωρούν τους εαυτούς τους μέλη της ΑΘ10. Δεν υπολόγισαν όμως τη περήφανη στάση των κατηγορουμένων αλλά και το πρωτόγνωρο κύμα αλληλεγγύης το οποίο εκδηλώθηκε εκείνες τις ημέρες, το οποίο πραγματικά έγραψε άλλη μια λαμπρή ιστορία στο βιβλίο του οπαδικού ΗΡΑΚΛΗ.

Σε αυτά τα 6 χρόνια υπήρξαν και άλλες κινήσεις της αστυνομίας προς την ίδια κατεύθυνση, το κλείσιμο δηλαδή του συνδέσμου μας. Εκατοντάδες συλλήψεις, διαρροές με σκοπό την ηθική κηλίδωση αλλά και τη δημιουργία εμφυλίου, συνεχείς προκλήσεις και ακόμα δεν έχουν καταφέρει το σκοπό τους. Το τελευταίο διάστημα γίνεται η προπαρασκευή μιας ακόμη καλοστημένης σκευωρίας από το τμήμα αθλητικής βίας.

Στέλνουμε λοιπόν ένα μήνυμα σε όλους αυτούς τους επίορκους που ονειρεύονται προαγωγές στη πλάτη των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ.

Δε μας φοβίζετε!!!

Είτε μας κατηγορήσετε σαν εγκληματική οργάνωση, όπως ετοιμάζεστε, είτε μας συλλάβετε με τη κατηγορία της σύστασης συμμορίας όπως θέλετε, δεν θα καταφέρετε τίποτε! Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε μάχη που αφορά τη γιγάντωση του ΗΡΑΚΛΗ. Θα τα παρατήσουμε μόνο όταν πετύχουμε το σκοπό μας!!!

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10

ΥΓ: Θα επανέλθουμε στο θέμα αυτό αναλυτικότερα εντός των ημερών».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top