Ριζόπουλος: “Σπουδαία νίκη”

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ριζόπουλο στο “Ράδιο Έβρος 97,1”

Βόλει, Ηρακλής

Ο Ηρακλής κατέκτησε την πρώτη του νίκη για το 2017 και ο Δημήτρης Ριζόπουλος σχολίασε τον χθεσινό αγώνα στο “Ράδιο Έβρος 97,1”.

Αναλυτικά:

Χωρίς τους τρεις ξένους που αποχώρισαν ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει ακόμη ένα διπλό: “Σπουδαία νίκη. Σπουδαία νίκη γιατί πρώτα απ’ όλα ξεκινάμε τη χρονιά με νίκη και τρεις βαθμούς. Κι από εκεί και πέρα μια σπουδαία νίκη γιατί είχαμε λίγα 24ώρα να δουλέψουμε και να παίξουμε με ένα σχήμα που παίζουμε για πρώτη φορά. Ένα σχήμα εντελώς ελληνικό. Αυτό κρατάω και θέλω να πω σε όλες τις ομάδες να στηρίζουν και να επενδύουν σε Έλληνες παίκτες. Σήμερα παίζαμε μια ομάδα ελληνική με μία ομάδα που απέναντι έχει τέσσερις ξένους και έβλεπες την ομάδα να βγάζει ψυχή, πάθος και ενέργεια. Από την άλλη έβλεπες μια ομάδα που ακόμη δεν πατάει στο γήπεδο. Έχει περάσει ένας γύρος κι ακόμη προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Θέλω στήριξη και επένδυση στα νέα παιδιά. Οι Έλληνες αξίζουν πάρα πολλά. Στηρίξτε τα ελληνόπουλα”.

Τα συναισθήματα για την επιστροφή στην Ορεστιάδα: “Έχω πει πως η Ορεστιάδα είναι η δεύτερη πόλη μου. Γνωρίζετε πολύ καλά τους λόγους. Είναι στενάχωρο να βλέπω μια ιστορική ομάδα να έχει τόσα πολλά προβλήματα. Και είναι στενάχωρο για τον κόσμο γιατί ο κόσμος στηρίζει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και είναι στενάχωρο και για τους παίκτες. Τα προβλήματα είναι γνωστά αλλά πρέπει να κάνουν υπομονή. Δεν ξέρω αν μπορούν να τα καταφέρουν, αλλά η Ορεστιάδα πρέπει να είναι στην Α1 δεν το συζητώ. Είναι ιστορική ομάδα, όλοι μεγαλώσαμε με αυτήν την ομάδα. Τα προβλήματα την παιδεύουν. Έχει ανάγκη από χρήματα. Από όσο βλέπω γίνονται κάποιες αλλαγές στη διοίκηση. Μακάρι να είναι θετικό το γεγονός αυτό. Απλά η ομάδα έχει ανάγκη από χρήματα. Εύχομαι να βρει το δρόμο της”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top