- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θέλουν να μείνουν, περιμένουν…

Η αυριανή μέρα έχει χαρακτηριστεί ιδιαίτερα κρίσιμη. Αφενός περιμένουν νέες πληρωμές οι ποδοσφαιριστές όπως τους υποσχέθηκε η διοίκηση Καγιούλη. Αφετέρου πρόκειται να ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις Σαραμαντά, Περόνε και Λεοζίνιο.

Στη Μίκρα μάλλον όχι τυχαία ενημέρωσαν από την περασμένη εβδομάδα πως αύριο Πέμπτη θα υπάρξουν πληρωμές. Κι αυτό προφανώς «κολλάει» στη δεύτερη δόση για την πώληση του Λάμπρου.

Θεωρείται πιθανό αύριο να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Σαραμαντά. Έχει καταθέσει προσφυγή για περίπου 30.000 ευρώ η οποία θα εκδικαστεί τη Δευτέρα, αλλά οι πιθανότητες να τα βρουν οι δύο πλευρές και να την αποσύρει είναι πολλές.

Αύριο παράλληλα περιμένουν υλοποίηση υποσχέσεων νέων χρηματικών καταβολών οι Λεοζίνιο-Περόνε. Μετά από σειρά ραντεβού την περασμένη Πέμπτη, πήραν χρήματα περίπου στο 40% των οφειλών και δεν προχώρησαν σε προσφυγές, δίνοντας χρόνο, παραμένοντας προσηλωμένοι στο αγωνιστικό.

Αμφότεροι δέχονται ασφυκτικό πρέσινγκ από τον Λεβαδειακό (ο Περόνε είναι και στο στόχαστρο του Πλατανιά), όμως δείχνουν πρόθεση να μείνουν στον Ηρακλή. Αρκεί να φανεί συνεπής στις υποσχέσεις η διοίκηση…