«Πολύ κοντά σε 2-3 παίκτες»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για την έλλειψη σεβασμού απέναντι στον Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο προπονητής του Ηρακλη, Σάββας Παντελίδης (παρακολουθεί Live την αναμέτρηση της Λάρισας με τη Βέροια στο AEL FC Arena), μιλησε στον ArenaFM 89,4 τονίζοντας πως μεταγραφικά η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε 2-3 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή:

Για το γεγονός ότι δεν σέβονται τον Ηρακλή: «Αυτό είναι πολύ σοβαρό, να μην υπάρχει δηλαδή σεβασμός προς την ομάδα. Υπάρχουν τρεις άξονες στην ομάδα, ο ένας είναι το αγωνιστικό που προσπαθούμε όσο μπορούμε, αλλά η ομάδα δείχνει αυτή τη στιγμή ότι χρειάζεται κάποιες προσθήκες .Το δεύτερο είναι ότι δεν υπάρχει σεβασμός, μιλάμε για κάθαρση αλλά για τα σφυρίγματα μόνο των τεσσάρων μεγάλων ομάδων. Το τρίτο είναι ότι αν είχαμε κοντά τον κόσμο μας κοντά, όλα θα ήταν καλύτερα, αλλά δεν είναι έτσι…».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Είμαστε πολύ κοντά σε 2-3 παιδιά και σας το λέω γιατί έχω μιλήσει εγώ προσωπικά μαζί τους. Μπορεί να έρθουν και αύριο, δεν το ξέρω ακριβώς , αλλά είναι δικές μου επιλογές.

Με τις προσθήκες αυτές θα αλλάξουν τα πράγματα στην ομάδα: «Έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι δεν τα παρατάμε ποτέ, θα πολεμήσουμε και θα παλέψουμε και αν συνεχίσουμε έτσι κάποια στιγμή θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Για τον Σαραμαντά : «Θα έχουμε νεότερα σήμερα, τα πράγματα πηγαίνουν καλά».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top