Καρασαλίδης: “Μπορεί να ανακάμψει ο Ηρακλής”

Οι δηλώσεις του Αριστοτέλη Καρασαλίδη στο “Μετρόπολις 95,5”

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Στο “Μετρόπολις 95,5” φιλοξενήθηκε ο μέσος της Ξάνθης, Αριστοτέλης Καρασαλίδης και αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή, αλλά και στην προσπάθεια των «κυανολεύκων» να σώσουν την παρτίδα της παραμονής στη Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Συναισθηματικά ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για εμένα. Πέρασα πολύ ωραία στον Ηρακλή. Στόχος, βεβαίως, ήταν η νίκη για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Πάντα μετά τη διακοπή τα παιχνίδια είναι περίεργα και ευτυχώς δεν επηρεαστήκαμε».

Για τον Ηρακλή: «Ήταν μαχητικός ο Ηρακλής, στα σημεία κερδίσαμε. Με ανάλογες εμφανίσεις και ίσως μια νίκη που θα του δώσει ψυχολογία, εκτιμώ ότι θα μπορέσει να ανακάμψει».

Για το πώς είδε τον Ηρακλή σε σχέση με πέρσι: «Λόγω της ψυχολογικής κατάστασης με τα αρνητικά αποτελέσματα, η ομάδα δεν βρίσκεται στην ιδανική κατάσταση. Μαθαίνω ότι γίνεται μια προσπάθεια και μακάρι να φέρει αποτελέσματα».

Για τις αποχωρήσεις παικτών: «Το λιγότερο που θέλει ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή είναι να χάνει παίκτες. Μια αποχώρηση επηρεάζει και αυτούς που μένουν. Δημιουργεί αβεβαιότητα και σε αυτούς που μένουν και πρέπει να προσεχθεί. Ο Ηρακλής πρέπει να ενισχυθεί και όχι να υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις».

Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να σωθεί: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, ωστόσο, με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά με τις πιο πάνω ομάδες υπάρχουν ελπίδες. Όλα μπορούν να συμβούν».

Για τις διαμαρτυρίες του Ηρακλή για τον Κύζα: «Έγιναν λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων. Δε νομίζω ότι κάποιο σφύριγμα καθόρισε το αποτέλεσμα».

Για το πέναλτι που κέρδισε η Ξάνθη: «Είναι ξεκάθαρο, νομίζω».

Για την εκπληκτική πορεία και τον στόχο της Ξάνθης: «Είναι θετικό ότι συνεχίσαμε το καλό σερί και κάθε φορά που κερδίζει η ομάδα, ανεβαίνει και σε ψυχολογία. Έχουμε συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και αυτή η περίοδος θα είναι πολύ κομβική για εμάς και την πορεία μας. Από τη στιγμή που είμαστε ψηλά θέλουμε να διατηρηθούμε. Κοιτάζοντας παιχνίδι με παιχνίδι δεν είναι ανέφικτο αυτό, ούτε και εύκολο βέβαια. Αν είμαστε προσγειωμένοι όλα μπορούν να συμβούν. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν λεπτές ισορροπίες».

Για τον Γιουνές: «Είναι πολύ αξιόλογος παίκτης, δίνει λύσεις στην ομάδα και δείχνει το χαρακτήρα του. Μετά το πέναλτι δεν επηρεάστηκε, σκόραρε και είναι σημαντικό και γι’ αυτόν και για την ομάδα. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από επιθετικούς μεγάλων ομάδων και πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά του».

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top