Ύποπτο χειραγώγησης το Κέρκυρα-ΠΑΟΚ

Φάκελος της Sport Radar έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ για το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον ΠΑΟΚ (0-5), το οποίο χαρακτηρίζεται ως ύποπτο χειραγώγησης.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Στο… μάτι της UEFA βρίσκεται η αναμέτρησης της 17ης Δεκεμβρίου για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ανάμεσα στους Φαίακες και τον Δικέφαλο του Βορρά, που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με 5-0.

Η εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης, Sport Radar που συνεργάζεται με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, έστειλε φάκελο στην ΕΠΟ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο και θεωρεί ως ύποπτο χειραγώγησης.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα μεγάλα ποσά που είχαν παιχτεί στην εν λόγω αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να υπάρξει σημαντική πτώση στην απόδοση του διπλού. Παράλληλα «ύποπτο» χαρακτηρίζεται και το Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 0-3 για το Κύπελλο.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της πρόκειται να διαβιβάσει τον φάκελο στον Αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Βάσει πάντως του νέου πειθαρχικού κώδικα για να κινδυνεύσει κάποια ομάδα για χειραγωγημένο παιχνίδι: «οπωσδήποτε θα πρέπει να έχει αποδειχθεί η εμπλοκή συγκεκριμένων προσώπων και η δια-(μετα)-κίνηση των χρημάτων».

 

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top