«Αβάσιμες οι διαμαρτυρίες του Ηρακλή»

Η απίστευτη προτροπή του Ακρίδα στον Περόνε

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο πρώην διαιτητής, Κώστας Ακρίδας, χαρακτήρισε στο soccerplus.gr αβάσιμες τις φωνές του Ηρακλή για τη διαιτησία του Κύζα την οποία έκρινε άριστη, ενώ κάλεσε τον Εμάνουελ Περόνε… να γυρίσει στην Αργεντινή αν θέλει να κάνει τσαμπουκάδες! Για τη διαιτητική κρίση του για την απόδοση του Κύζα, μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά η προτροπή στον Περόνε που βρίσκεται 12 χρόνια στην Ελλάδα να γυρίσει στην Αργεντινή αν θέλει να κάνει τσαμπουκάδες (θαρρείς και τσαμπουκάδες δεν κάνουν Έλληνες παίκτες ή δεν γίνονται γενικώς στη Super League ή στο ελληνικό ποδόσφαιρο…), είναι το λιγότερο απαράδεκτη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αψογη ήταν η διαιτησία του Γιώργου Κύζα στον αγώνα Ηρακλής-Ξάνθη (0-1), σύμφωνα με τον κριτή του Master REFΚώστα Ακρίδα, ο οποίος χαρακτήρισε “αβάσιμες” τις διαμαρτυρίες από την πλευρά των ηττημένων.

Αναλυτικά:

Αγώνας: Ηρακλής-Ξάνθη 0-1, Διαιτητής: Κύζας, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

“Οι διαμαρτυρίες του Ηρακλή δεν έχουν καμία βάση. Ο Κύζας ήταν άψογος. Το πέναλτι υπέρ της Ξάνθης στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθαρό, οι δύο κίτρινες στον Περόνε είναι σωστές, ενώ στην φάση που οι άνθρωποι του Ηρακλή ζητούν πέναλτι δεν υπάρχει τίποτα, καθώς ο αμυντικός διώχνει την μπάλα.

ΥΓ: Ο κ. Περόνε πρέπει να καταλάβει ότι στην Ελλάδα βγάζει το ψωμί του. Αν θέλει να κάνει τσαμπουκάδες να πάει στην πατρίδα του, την Αργεντινή».

 

ΠΗΓΗ: SOCCERPLUS.GR

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top