Λουτσέσκου: “Με τέτοιες εμφανίσεις ο Ηρακλής θα σωθεί”

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά:

“Σημαντική νίκη και δύσκολη νίκη για εμάς. Κερδίσαμε μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία και έχει πιθανότητες να σωθεί. Τα έδωσε όλα. Έχει καλή οργάνωση ο Ηρακλής. Πατούσαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και αντιδράσαμε καλύτερα από τον Ηρακλή.

Πιστεύω ο καθένας που ανήκει στην ομάδα ευχόταν να κερδίσουμε το παιχνίδι και αυτό μας οδήγησε στο να μην έχουμε καθαρό μυαλό κυρίως στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε έξυπνα και προσεκτικά. Ελέγξαμε τον ρυθμό και σκοράραμε το γκολ που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Διαχειριστήκαμε καλά το σκορ με τον Ηρακλή να μας πιέζει από παντού. Είμαι ικανοποιημένος που επιστρέψαμε στις νίκες μετά τη διακοπή”.

Για τον στόχο της Ξάνθης: “Παλεύουμε και προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε ένα διαφορετικό στόχο. Ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι. Αύριο θα ξυπνήσουμε και θα σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Τον Ολυμπιακό. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι”.

Για το αήττητο σερί της Ξάνθης: “Αυτή είναι η στατιστική για τον κόσμο και για την πόλη. Δε με ενδιαφέρει τόσο εμένα. Αυτό που με νοιάζει είναι πάντα ο επόμενος αγώνας. Μας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά μέχρι εκεί”.

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top