Στις 26 Ιανουαρίου ο ημιτελικός με ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα και τι ισχύει για τα εισιτήρια

Βόλει, Ηρακλής
Όλα δείχνουν έτοιμα για να ξεκινήσει το φαίναλ-4 Λιγκ καπ «Νίκος Σαμαράς» .Το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσος Παπαδόπουλος» στην πόλη της Λευκωσίας το διήμερο 26-27 Ιανουαρίου.
Η αναμέτρηση του Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΟΚ αποφασίστηκε από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης να διεξαχθεί στις 26 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 . Ενώ ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην ομάδα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 20.00.
Ο τελικός θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 20.00, ενώ νωρίτερα θα διεξαχθεί το All Star Κύπρου με αγώνα επίδειξης μεταξύ της Εθνικής Κύπρου και των «Αστεριών» του κυπριακού βόλεϊ.
Τα εισιτήρια των αγώνων Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στην συνάντηση των προέδρων της ΕΣΑΠ και της ΚΟΠΕ σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των ομάδων και τις εμπλεκόμενες Αρχές της Κύπρου για τα εισιτήρια του Λιγκ Καπ θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
* Η εταιρεία Ad city advertising agency, σε συνεννόηση και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Κ.Ο.ΠΕ., έχει αναλάβει την έκδοση εισιτηρίων, τα οποία θα διατίθενται ηλεκτρονικά και ελεγχόμενα, μόνο σε Κύπριους πολίτες ή Ελλαδίτες μόνιμους κάτοικους Κύπρου. Τα εισιτήρια για κάθε κερκίδα και για κάθε ομάδα, θα είναι διαφορετικού χρώματος.
* Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 10 Ιανουαρίου 2017, δύο εβδομάδες πριν τους αγώνες.
* Για να αγοράσει κάποιος εισιτήριο θα πρέπει να δώσει ονοματεπώνυμο και αρ. Κυπριακού δελτίου ταυτότητας τα οποία θα αναγράφονται αυτόματα στο εισιτήριο. Τα εισιτήρια θα πωλούνται μόνο σε προπώληση και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.
* Η αγορά θα γίνεται κατόπιν ελέγχου της ταυτοποίησης. Αντίστοιχος έλεγχος με το εισιτήριο και την ταυτοποίηση θα γίνεται από την αστυνομία και κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.
* Μέλη της ΕΛ.ΔΥ.Κ., θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο κατόπιν συνεννόησης της Κ.Ο.ΠΕ., με την Διοικητή της ΕΛ.ΔΥ.Κ. και αφού σταλεί ο ονομαστικός κατάλογος για τα άτομα αυτά, στον οποίο θα φαίνεται το ονοματεπώνυμο και ο αρ. ταυτότητας του καθενός στην Κ.Ο.ΠΕ.
* Δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών από την Ελλάδα.
* Συγγενείς αθλητών, εκπρόσωποι αθλητικών φορέων της Ελλάδας, παράγοντες των διοικήσεων των ΤΑΑ, βετεράνοι αθλητές και διαιτητές που θέλουν να ταξιδέψουν στην Κύπρο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα στην ΕΣΑΠ ώστε να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων και να τους δοθεί έγκριση εισόδου και αγοράς εισιτηρίου.
* Για κάθε ομάδα και σύμφωνα με τις διαδικασίες που αναφέρθηκαν πιο πάνω, θα διατεθούν ηλεκτρονικά μέχρι 600 εισιτήρια. Πρόσθετα παράγοντες του βόλεϊ, μέλη των Κυπριακών ομάδων και φορείς του Κυπριακού αθλητισμού, καθώς και ακαδημίες Κυπριακών ομάδων βόλεϊ, θα αγοράσουν εισιτήρια σύμφωνα με τις ίδιες διαδικασίες.
* Σε καμία περίπτωση και σε κανένα αγώνα, δεν θα εισέλθουν στο γήπεδο πέραν των 2000 θεατών συνολικά.
* Θα ανοίξουν μόνο οι δύο κεντρικές κερκίδες του σταδίου. Τα δύο πέταλα, πίσω από τις δύο μπασκέτες, και οι πτυσσόμενες κερκίδες του σταδίου δεν θα ανοίξουν για τους θεατές.
* Στην κεντρική κερκίδα, στο χώρο των επισήμων θα διατεθούν 230 εισιτήρια (τιμητικά και μη).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιάννης Σαλεπάκης

Σχετικά Άρθρα

Back to Top