Ό,τι έχτισαν… τους το γκρέμισαν!

Οι επικίνδυνοι και απίθανοι της διοίκησης συνέχιζουν απτόητοι για τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την καταστροφή του Ηρακλή…

Πριν δυόμιση χρόνια ο Σπύρος Παπαθανασάκης ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε τον σύλλογο και έδινε μια ελπίδα στον “κυανόλευκο” λαό πως τα περασμένα μεγαλεία θα επιστρέψουν!

Με… μπροστάρηδες τους Νίκο Παπαδόπουλου και Παύλο Μυροφορίδη ο Ηρακλής όχι μόνο πήρε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ, αλλά είχε φτιάξει μια οικογένεια. Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μια υγιής οικογένεια η οποία δυόμιση χρόνια μετά βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολική διάλυση.

Η οικογένεια ή αν θέλετε η ομάδα που δε φοβόταν με όποιον και να έπαιζε διαλύεται από την εγκληματική και επικίνδυνη διοίκηση του Καναδού, του Καγιούλη και των υπολοίπων απίθανων που έβαλε στα γραφεία της Μίκρας ο Ελληνογερμανός μάνατζερ.

Όπως έγινε το καλοκαίρι, με τις αποχωρήσεις των Μπουκουβάλα, Τσιλιανίδη κάτι παρόμοιο αναμένεται να γίνει και με τους Ζιαμπάρη, Κυριακίδη και Σαραμαντά μετά τις σημερινές προσφυγές. Ο Ηρακλής χάνει πέντε δικούς του παίκτες χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό όφελος. Χάνει παίκτες της οικογένειας που έχτισε ο Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με τον Παύλο Μυροφορίδη. Ό,τι έχτισαν οι τελευταίοι δύο τους το… γκρέμισαν οι “διοικούντες”. Χωρίς κανένα έλεος, καθώς αυτός είναι πλέον ο στόχος τους. Η καταστροφή των όσων χτίστηκαν! Η καταστροφή του Ηρακλή!

Υ.Γ. Πιστεύω πως πλέον έχει πειστεί μέχρι και ο τελευταίος Ηρακλειδέας για τι ανθρώπους μιλάμε! Αυτοί οι άνθρωποι Ηρακληδέα σκοτώνουν την αγάπη σου! Σκοτώνουν τον ΗΡΑΚΛΗ! ΞΥΠΝΑ ΗΡΑΚΛΗΔΕΑ! ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ!

Σχετικά Άρθρα

Back to Top