Όποιος φοράει τον ΗΜΙΘΕΟ στο στήθος πρέπει να ΜΑΤΩΝΕΙ τη φανέλα!

Ο Δημήτρης Λεφάκης σχολιάζει την ανυπαρξία του ΗΡΑΚΛΗ στον χθεσινό αγώνα και τη νοοτροπία της ομάδας που πρέπει να αλλάξει!

Καλώς ή κακώς για μερικούς ο ΗΡΑΚΛΗΣ κατάφερε να γκρεμίσει ό,τι έχτισε στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Κυπέλλου.

Όσοι είδαν τον χθεσινό αγώνα, πρώτα απ’ όλα δε θα πίστευαν πως η ομάδα με τις λευκές εμφανίσεις ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ των τελευταίων αγώνων. Εγώ τουλάχιστον δεν το πίστευα. Εκεί όπου η ομάδα έδειχνε να βρίσκει τα αγωνιστικά της πατήματα κατάφερε να τα ισοπεδώσει ΟΛΑ. Γιατί περί κατορθώματος πρόκειται.

Όσοι είδαν τον χθεσινό αγώνα, λοιπόν, προφανώς και παρακολούθησαν μια ομάδα (τον ΟΦΗ) γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ». Καμιά επικοινωνία μεταξύ των παικτών, κανέναν απολύτως ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα του αγώνα, μηδέν πάθος και αδιαφορία απ’ όλους.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ΜΟΝΟ για τη νίκη! Είτε παίζει στην Καλλικράτεια, είτε στο «Καραϊσκάκη», είτε στο «Γεντί Κουλέ».

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΜΙΘΕΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΜΑΤΩΝΕΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ!

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top