ΑΘ10: “Δεν διαπραγματευόμαστε ΤΙΠΟΤΑ με τον εχθρό”

Η ΑΘ10 απάντησε στην ανακοίνωση του Σπύρου Παπαθανασάκη, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνάντησης μαζί του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας…

Κάθε μέρα που περνάει, το θέατρο του παραλόγου λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Για να μη δημιουργούνται λοιπόν παρεξηγήσεις και επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια μπαίνουμε στη διαδικασία να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για το τι ακριβώς συνέβη τις τελευταίες μέρες και να απαντήσουμε στην αλλοπρόσαλλη ανακοίνωση του απατεώνα από τον Καναδά.

Όντως υπήρξε επικοινωνία του κυρίου Κακέτση με μέλος του συνδέσμου μας η οποία έγινε και σε πολύ καλό κλίμα μιας και ούτε τον γνωρίζουμε τον άνθρωπο ούτε έχουμε κάτι εναντίον του. Όντως μας ζητήθηκε συνάντηση στην οποία θα ήταν παρών και ο κύριος Κακέτσης. Η απάντηση μας ήταν ξεκάθαρη. Καμμία συνάντηση με τον καναδό δεν μπορεί να υπάρξει. Είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο δεν διαπραγματεύεσαι με τον εχθρό, ειδικά όταν αυτός πισωπατάει και είναι θέμα χρόνου να σωριαστεί. Μάλιστα ειπώθηκε ξεκάθαρα, ότι ο καναδός πέρασε πριν πολλούς μήνες το σημείο πέρα από το οποίο δεν έχουμε τίποτε να πούμε.

Σήμερα έκπληκτοι διαβάζουμε την ανακοίνωση του καναδού απατεώνα και δικαιώνεται 100% η στάση μας εδώ και μήνες να μη συναντιόμαστε μαζί του. Τι μπορείς να πεις με έναν ψεύτη; Τι μπορείς να πεις με έναν άνθρωπο που μέσα από τα λεγόμενα του αλλά και μέσα από όλα αυτά που έγραψε στην ανακοίνωση, γίνεται ξεκάθαρο ότι βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν και ότι προφανώς είναι ψυχολογικά διαταραγμένος! Τι μπορείς να πεις με τον
καταστροφέα της ομάδας;

ΤΙΠΟΤΑ!

Καμιά συνάντηση λοιπόν, κανένα δεκανίκι, καμιά χείρα βοηθείας στον παραπαίοντα καναδό. Μόνο πόλεμος!!!

Πόλεμος για την αξιοπρέπεια του συλλόγου και μόνο!!!

Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ, τη περασμένη Δευτέρα, έγινε το πρώτο βήμα, κέρδισες τους πάντες και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ μας…

Τη Κυριακή δίνεται το νέο μας ραντεβού για να τελειώνουμε μια και καλή με τους απατεώνες, τους ρουφιάνους και τα σκυλιά τους…

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!!!

Σχετικά Άρθρα

Μία ακόμη φανέλα, που έμεινε στην ιστορική μνήμη του Ηρακλειδέα… (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top