Άγνοια ή… ;

Ο Δημήτρης Βλάχος στέκεται στο τελευταίο τρίλεπο της αναμέτρησης στο Ηρακλή και απαιτεί εξηγήσεις.

Για ό,τι συνέβη στα 90 λεπτά της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ», δεν χρειάζεται να γράψουμε το παραμικρό. Θέλω να σταθώ μόνο σε όσα είδαμε αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Λουκίνα. Παραθέτω τα γεγονότα:

  1. Ο Ζιαμπάρης κάτι ψιθυρίζει στον σκόρερ και κάνει την κίνηση των χεριών που δείχνουν το «τελείωσε». Ένας Ζιαμπάρης που ήρθε από τον πάγκο τρία λεπτά νωρίτερα. Οπότε λογικά θα είχε ενημέρωση για το τι ισχύει.
  2. Η ομάδα κάνει καθυστερήσεις. Παίκτης πέφτει στο έδαφος, κανείς δεν πηγαίνει να εκτελέσει τα πλάγια άουτ.
  3. Στο τελευταίο στημένο χτύπημα προς την περιοχή του ΟΦΗ, μόλις 3 παίκτες της ομάδας προωθήθηκαν για να κυνηγήσουν το γκολ.

Αν επιχειρήσει να εξηγήσει κάποιος αυτή τη συμπεριφορά, σε δύο πιθανά συμπεράσματα θα κατέληγε:

Ή στον Ηρακλή αγνοούσαν ότι με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα έμενε εκτός ή δεν ήθελαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αν ισχύει το πρώτο, κάποιος ή κάποιοι αναλαμβάνουν την ευθύνη και μας απαλλάξουν από την παρουσία τους. Αν ισχύει το δεύτερο, τότε η υπόθεση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. Ίσως και από τις εισαγγελικές αρχές.

Υ.Γ. Επειδή το θεωρώ πιθανό κάποιοι -εντός Ηρακλή- να υποστηρίξουν ότι επηρεάστηκαν από την λανθασμένη προσέγγιση που είχε ο Τύπος στα σενάρια πρόκρισης, τους απαντώ ότι ο ρόλος τους είναι να διαβάζουν τον κανονισμό κάθε διοργάνωσης και όχι τα κείμενα των δημοσιογράφων.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top